Connect with us

Музика

Justin Timberlake намира своя ритъм с „Everything I Thought It Was“

Avatar

Публикувано

на

Кредит: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Шест години след като представи „Man of the Woods“, Justin Timberlake отново намира своя ритъм с новия си албум „Everything I Thought It Was“. Eдна от най-големите поп звезди в музикалната индустрия, известенa с безбройните си хитове, се завръща с 18 чисто нови парчета. Justin си сътрудничи с Fireboy DML за песента „Liar“, с Tobe Nwigwe за „Sanctified“ и с колегите си от NSYNC в „Paradise“. Феновете вече са добре запознати с тоталния хит Selfish, който излезе в края на януари, и с песента “Drown”, която бе пусната като сингъл в началото на този месец. Звездата нарича албума „най-семплия си запис до момента, като го определя като „сложен в своята простота“ и “невероятно откровен”.

Още от началото на кариерата си Justin Timberlake е разгадал формулата за привличащата вниманието начална песен. След енергичен старт, с който призовава по-младото си аз да следва мечтите си (озаглавено „Memphis“ по името на родния му град), певецът се обединява с друг хитмейкър, а именно Calvin Harris, в парчетата „F-kin’ Up the Disco“ и „No Angels“. И двете са отличителни за JT – от запомнящите се мелодии до характерния му фалцет. Темата за любовта прозира в целия 18-трактов проект, като най-амбициозното парче е под формата на седемминутен бавен джем.

През април Timberlake тръгва и на световното турне Forget Tomorrow World Tour. Наред с датите, обявени за САЩ и Канада, артистът ще зарадва и почитателите си в Европа в няколко избрани градове.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement