Connect with us

Lifestyle

JYSK България представи новата си коледна колекция и дизайн тенденциите за празничния сезон 2022

Avatar

Публикувано

на

Новата зимно-коледна колекция на JYSK Nordic Mood, съчетава елементи и предмети, които могат да се използват през цялата година, създавайки уютна атмосфера подчинена на основните тенденции в скандинавския дизайн за 2022 г. Това споделиха снощи представителите на международната верига по време на специалното събитие „Коледно вдъхновение“. С особен фокус бяха най-новите предложения от колекцията Nordic Mood, представяйки и трите тенденции в интрериорния и екстериорен дизайн за годината – BALANCE, UTOPIA, GROUNDED, а селекцията от най-продавани серии включваше артикули ELDARIT, MALIAS и GAVE, HALM, част от която е и любимият коледен елф с нахлупена шапка, TRILOBIT и RIND.

Новата колекция Nordic Mood, която любителите на изчистения скандинавски дизайн могат да открият във физическите магазини на датската верига, както и в онлайн магазина на JYSK България, изпъква със семпъл дизайн, преобладаващ нюанс на сивия цвят и е с подчертано градски характер. Nordic Mood съчетава предмети, които могат да се използват през цялата година, с елементи, които създават и уютна, топла коледна атмосфера, за да може потребителите да се наслаждават на празничния сезон с любимите си хора. Новата колекция Nordic Mood представя модерен вариант на традиционния коледен елф със сива шапка, нахлупена върху очите, който се вписва във всеки интериор.

Трите тенденции за сезона се допълват по брилянтен начин, като в същото време предлагат доста различни продукти. На първо място стои желанието да се отговори на потребността на клиентите лесно да смесват и комбинират продукти от различни категории, за да създадат свой собствен стил в дома си, както на закрито, така и на открито.

BALANCE е тенденцията, която ни връща към основите. Функционалните и красиви продукти с дълъг живот са много търсени. Комбинациите са безкрайни, тъй като цветовете са от основните гами. Вдъхновението идва от скандинавските плажове и пясъчни дюни със светли и естествени тонове.

UTOPIA се ражда в нуждата от нови решения, нови повърхности и нови дизайнерски езици. Сред хаоса и несигурността, ние търсим измерение на съвършенство, където можем да въздъхнем със заслужено облекчение. Цветовите нюанси в тази тенденция са отличимо скандинавски – топло червено, фини пастели, съчетани с каки и студени светлосини нюанси на северното лято.

Advertisement

GROUNDED доставя усещане за спокойствие, от което всички имаме нужда в тези луди времена, в които живеем. Защото винаги има място за уютен комфорт по по-традиционен начин, но все пак и стремеж към нови открития в добре позната обстановка. Цветовете в тази тенденция са дъхновени от тоновете на различни плодове и зеленчуци, като праскова, лук, смокиня и патладжан, както и естествените нюанси на дивите полета, в които природата процъфтява в своите естествени цветове.

Плановете на JYSK България са да продължи експанзията си в страната. Резултатите от българския пазар са сред най-добрите за компанията на глобално ниво. Тенденцията за България показва още, че средният касов бон на онлайн поръчките е три пъти по-висок от този във физическите магазини, тъй като потребителите са изградили навик да пазаруват артикули на по-висока стойност онлайн. Трите най-купувани категории за 2022 г. в България са мебели, градинско обзавеждане и матраци.

JYSK България е сред най-бързоразвиващи се в региона. До края на 2022 г. ще бъдат открити още 2 магазина – в Пловдив и в Смолян, а магазинът в Добрич ще бъде реновиран до концепция 3.0, като част от постепенното обновяване на всички обекти на веригата, открити преди 2018 г. До момента, от стъпването си на българския пазар през 2005 г., JYSK има 47 обекта, включително и онлайн магазина на компанията, с общо над 700 служителя.

Засега, плановете за 2023 г. включват стъпването на турския пазар, което ще бъде обслужвано от JYSK ДЦБ, откриването на още поне 6 нови магазина в България и обновяването на 7 обекта. Експанзията е в ДНК-то на JYSK, което се отразява и при наемането на нови служители, което продължава постоянно.

Постоянно се опитваме да правим нещата все по-добри и по-добри, дори и по-големи, защото наистина вярваме, че можем да предложим страхотен скандинавски стил и начин на живот на всеки от нашите клиенти. Знаете, че фискалната ни година току-що приключи и ще споделим подробна информация за нашите финансови резултати в края на месеца, на 24 ноември. До момента мога да кажа, че имаме много добри резултати в България, което показва, че нашите клиенти ценят продуктите ни и винаги търсят добра оферта. Постоянно търсим нови колеги, които споделят нашите ценности и инвестираме в настоящите си колеги, като ги обучаваме и подготвяме за следващата стъпка в кариерата им.“, каза Симона Карп, HR Manager за JYSK Румъния и България.

Advertisement

За нас в JYSK ДЦБ имаше доста интересна, предизвикателна и впечатляваща година. Предполагам, че повечето от вас си спомнят началото на годината, когато направихме първата копка на новата Логистична зона 4 на Дистрибуционния Център. Само 7 месеца по-късно и въпреки предизвикателствата на тези специфични месеци успяхме да завършим строителството и сега новата зона работи в пълния си капацитет, което увеличава целия капацитет на JYSK ДЦБ с 30%. Така ще можем да обслужваме всички над 302 магазина на веригата в региона с още по-добро качество. И това не е всичко – 2023 г. е почти зад ъгъла! И ние ще стъпим на турския пазар, което е голямо предизвикателство и възможност за нас и сме щастливи, че можем да разчитаме на професионализма на всички, които работят в ДЦБ JYSK, тъй като той ще снабдява и турския пазар.”, сподели Венцислав Чавдаров, Логистичен директор Балкани на JYSK ДЦБ.

Continue Reading
Advertisement