Открийте ни и в

Lifestyle

Kакви черти на характера разкрива любимият кафе вкус?

Avatar

публикувано

на

Kакви черти на характера разкрива любимият кафе вкус? 145

снимка: ПР

Богато разнообразие на вкусове, които отговарят на предпочитанията на българите и разкриват техните характери: капсулите Lavazza, съвместими с машини Nescafè® Dolce Gusto®*

Налични в България от миналата година, капсулите Lavazza, съвместими с кафемашини Nescafè® Dolce Gusto®*, предлагат широка гама от кафе в 5 разновидности, които съчетават най-популярните смеси на Lavazza и висококачествен вкус, като същевременно посрещат нуждите на притежателите на  машини Nescafè® Dolce Gusto®*. Като поднасят столетния опит в производството на кафе в удобна форма, съвместимите капсули Lavazza са идеално ежедневно решение за различните предпочитания към кафето – и когато откриете любимия си вкус, никога няма да се откажете от него!

Kакви черти на характера разкрива любимият кафе вкус? 146

Българите могат да избират между три разновидности еспресо, една опция на млечна основа и дори дълго кафе. Има няколко характеристики, които трябва да имате предвид, когато избирате предпочитания от Вас вкус – произход на кафето, нотки и аромат. В същото време зад обикновената чаша кафе се крие много повече: например, знаехте ли, че видът кафе, който пиете, може да разкрие много за Вашата личност? От ентусиасти на капучино до пристрастени към еспресо, любителите на кафе са различни и предпочитаният тип кафе издава характера им!

Espresso Cremosoидеална комбинация за весела и страстна личност 

Това еспресо може да се похвали със силен, наситен букет и богат аромат, с неустоим вкус на шоколад и сушени плодове. Ако харесвате обгръщащия и дълбок вкус на Espresso Cremoso, тогава Вие сте весел човек, движен от ентусиазъм във всяко ново изживяване, с което може да се сблъскате. Страстта и енергията са ключови в живота Ви и дори чаша добро кафе може да Ви даде добро настроение! Вашият ентусиазъм върви ръка за ръка с дълбока чувствителност и способност за бързо свързване с другите.

Espresso Intenso – перфектно съчетание за целенасочени, естествени лидери 

Аромат на тъмно изпечено кафе и отличителни карамелени нотки, създават уникално кафе, изпълнено с индивидуалност и вкус. Ако Espresso Intenso е това, от което се нуждаете, за да започнете деня, тогава има три качества, които перфектно Ви описват: трудолюбие, целеустременост и организираност. Винаги заети, Вие успявате да овладеете уменията си за справяне с няколко задачи едновременно: ефективността и отдадеността Ви правят изключителен, естествен лидер. Когато си поставите цел, винаги правите всичко възможно, за да я постигнете – и нищо не ви спира по пътя Ви!

Espresso Bio – идеално за спокойна, мила и грижовна душа 

Сладко и балансирано еспресо с деликатни плодови нотки. То отразява спокоен и сдържан дух, който мило се грижи за другите, без да очаква нищо в замяна. Позитивно мислещ, който търси най-доброто във всяка ситуация и се наслаждава дори на най-малките удоволствия от ежедневието – като чаша хубаво кафе!

Cappuccino – перфектно съчетание за креативни и спонтанни хора 

От съчетанието между силно еспресо с кремообразната нежност на млечната пяна се създава най-доброто изражение на капучино от Lavazza. Ако топла и пенлива чаша капучино озарява деня Ви, тогава със сигурност обичате да живеете живота си пълноценно. Обичате да сте сред хора и много цените честността и спонтанността. Обичате да сте супер-креативни, да посрещате неочакваното и да политате на крилете на фантазията си!

Espresso Lungoидеално за логични хора и интелектуалци

Това кафе може да се похвали с мек, балансиран вкус и кадифен крем. Бавното и деликатно печене разкрива неговата сладост и флорални нотки. Espresso Lungo е израз на баланс и практичност: подхожда на логически мислители, които не са склонни към полети на фантазията. Здраво стъпили на земята, те са много прецизни и подредени и винаги анализират ситуациите с рационален подход. Не им липсва и чувство за хумор и винаги са готови да споделят своите кафе паузи с приятели и колеги!

Ако се чудите коя е Вашата перфектна съвместима Lavazza капсула, можете да откриете чрез нашия конфигуратор тук: https://www.lavazza.bg/bg/coffee-configurator.html

Реклама