Connect with us

Музика

Kонцертът на Океан Ельзи се мести на 23.12.2016 г.

Avatar

Публикувано

на

Okean Elzy Sofia 2 small

снимка: PR

ОКЕАН ЕЛЬЗИ ще свирят за първи път в София на 23 декември тази година, вместо първоначално обявената дата – 6 ноември. Новината за рокадата изтече от мениджмънта на най-известната украинска рокгрупа и партньорите им в България. Причината за промяната е съвпадението на датата с президентските избори у нас, които преди да лятната си ваканция Народното събрание гласува да се проведат на 6 ноември.

Въпреки опитите ни да запазим първоначално обявената дата, партньорите ни от НДК са категорични, че Зала 3 на Националния дворец на културата, в която е предвиден концертът, винаги се използва за изборни пресконференции и няма вариант в този ден да бъде домакин на уникалното рок събитие”, съобщиха организаторите.

Желанието на О.Е. да свирят пред българска публика възможно най-скоро, може да се реализира на 23 декември, поради ангажираността на всички подходящи за събитието зали в София, и поради натоварения график на бандата. Петорката е на световен тур, който ще завърши следващата година.

Меломаните, които вече са закупили билети за концерта на 6 ноември, но нямат възможност да присъстват на 23 декември в зала 3 на НДК, могат да ги върнат в срок до 15 септември 2016 г. от мястото, от което са закупени. За всички останали – билетите ще важат и за новата дата без допълнителна презаверка.

Промо билетите за концерта на ОКЕАН ЕЛЬЗИ в България вече са изчерпани. Редовни билети се продават в мрежите на Eventim (http://www.eventim.bg/bg/bileti/okean-elzy-sofia-national-palace-of-culture-hall-3-ndk-zala-435376/event.html) и Ticketlogic (https://www.ticketlogic.bg/concert-okean-elzy/28685) на цени от 49 до 99 лв.

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement