Connect with us

Музика

Kaia Brown от N.O.H.A с поздрав към българските фенове

Avatar

Публикувано

на

N.O.H.A. poster

Kaia Brown от космополитната банда Noise of Human Art (N.O.H.A.), които пристигат на 23 май за концерт в Sofia Live Club, с нетърпение очаква срещата си с българските фенове и изпрати специална видео покана за тях.

Kaia е новото лице и глас на проекта, а музикантите в групата я определят като „космополит, изпълнен с вдъхновение от множество разнообразни световни култури”. От моментa, в който става част от групата, Kaia усеща енергията и жизнеността на N.O.H.A. и се стреми да добави нейния динамичен, страстен, изпълнен с рок соул стил към нетрадиционно звучене на Noise of Human Art.

Концертът на N.O.H.A.  в Sofia Live Club е втората спирка от европейското турне на групата, което стартира от Чешкия Vankovka festival.

За доброто настроение непосредствено преди групата, превърнала се в посланик на позитивната лятна енергия и затвърдила се като фаворит на българската публика, ще се погрижи добре познатия от софийската клубна сцена STEPHAN LOVE.

БИЛЕТИ за събитието на цена от 20 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси. Цената на място ще е 25 лева.

Advertisement

Continue Reading
Advertisement