Connect with us

Кино

Kate Hudson изпъква с вокални заложби в заглавната песен от филма Music

Avatar

Публикувано

на

maxresdefault 1

снимка:ПР

Kate Hudson показа вокалните си заложби в новото музикално видео от полемичния филм на Sia, нейния режисьорския  дебют Music, пристигащ на 12 февруари.

Актрисата се появява с почти обръсната глава и изпълнява заглавната песен пред микрофон на малка сцена. Hudson играе Zu, свободен дух, отчужден от семейството си, който изведнъж се превръща в единствения настойник на полусестра си Music (Maddie Ziegler), тийнейджър с аутизъм, чийто световен ред е красиво изграден от покойната й баба. С история на зависимост, която е пропукала себепреценката й, Zu едва успява да се грижи за себе си, когато се появяват новите отговорности към сестра й.

В близките месеци Sia беше нападната в социалните мрежи, защото е избрала Maddie за Music вместо актриса с аутизъм. Тя обаче обясни, че филмът „не е документален“ и е имала нужда от професионален танцьор. Това не е документален филм. Kate не е дилър на дрога и Leslie Odom Jr. не е от Гана“, каза тя.

През октомври 2020 Sia обясни намеренията си: Искам да работите всеки ден, знаейки, че се опитваме да покажем любов към всички болногледачи и към всички хора с аутистично разтройство, че този филм е за тях“, каза Sia на актьорския и снимачния състав на Music. „Ако можем да оставим егото си настрана, ще бъде чудесно.

Advertisement

Сценарият е писан от Sia и Dallas Clayton, базиран на кратка история от Sia и ще съдържа хитовия сингъл Together, както и десет нови песни. 

Music е оригинално кинематично изживяване, писано и режисирано от Sia, сдвоено с албума „Music – Songs From and Inspired by the Motion Picture“, в който ще се съдържат песните „Hey Boy,“ „Together” и други. Поръчайте албума предварително оттук: https://sia.lnk.to/MusicID . ​ Във филма Music участват носителката на награда Златен глобус Kate Hudson, (Almost Famous), носителят на награда Tony  Leslie Odom Jr.(Hamilton), Maddie Ziegler (West Side Story), както и Mary Kay Place (Being John Malkovich), Juliette Lewis (Cape Fear), Ben Schwartz (Parks and Recreation) и Hector Elizondo (Pretty Woman).

Continue Reading
Advertisement