Connect with us

Lifestyle

Katy Perry Exclusive for ABOUT YOU: Стиловете на необикновената певица са вече налични!

Avatar

Публикувано

на

снимка: ABOUT YOU

На 2 ноември 2022 г. ABOUT YOU представя своята международна колекция с единствената и неповторима Кейти Пери, един от най-известните музикални артисти в света. Колекцията, състояща се 81 артикула, е вдъхновена от индивидуалистичните и експресивни стилове на певицата. Katy Perry exclusive for ABOUT YOU ще бъде достъпна от 6 pm (CET) във всички 26 онлайн магазина с възможност за международна доставка.

Тази есен ABOUT YOU създаде колекция съвместно със световната поп звезда Кейти Пери. Освен с многобройните си музикални постижения, изпълнителката се откроява и със силната си страст към модата. От години Кейти е известна със своя цветен стил и изразителен външен вид. „Когато създавам дизайн на нещо – независимо дали става въпрос за дрехи или обувки – винаги си мисля: „Бих ли го носила самата аз?“ Отговорът е „Да!“ за тази специална колекция с ABOUT YOU. Хареса ми да съчетавам тези артикули с есенно-зимната колекция обувки на Кейти Пери, можете да разгледате пълния асортимент на aboutyou.com,” споделя изпълнителката.

Колекцията се фокусира върху разнообразна селекция от материали с акцент върху екологични тъкани и различни усещания. За осигуряване на устойчиви алтернативи са използвани иновативни материали като полиуретан на водна основа и кожа на растителна основа, които същевременно запазват специалния почерк на Кейти. Почти всички артикули притежават уникален и разпознаваем детайл, който ги откроява. Тези детайли са характерни за Кейти и нейния бляскав външен вид и се състоят от елементи за ежедневието и блясъка на вечерта: цепки, кристали, ципове и полупрозрачни материи. Колекцията се характеризира с есенни нюанси като зелено, кафяво, бордо и лилаво, както и специални десени като леопардов принт и металически визии. Резултатът е отличителна визия на Кейти Пери за всеки. „Щастливи сме, че световна звезда и артист работи с нас. Кейти е изключително ангажирана в целия процес – от разработването на продукта до творческата концепция и крайната кампания. Всичко отразява нейния характер“, споделя София Хагемайер, ръководител на екипа за ексклузивно сътрудничество в ABOUT YOU.

снимка: ABOUT YOU

Advertisement

Всеки познава Кейти Пери – но коя е тя в действителност? Отговорът на този въпрос беше основната идея зад първото съвместно сътрудничество. Фокусът беше върху мотото на ABOUT YOU: всички колаборации винаги трябва да бъдат възможно най-лични и осезаеми. Затова този път модният онлайн магазинът искаше да създаде нещо още по-достъпно. Концепцията на фотосесията, която се проведе в Лос Анджелис, представя история, пълна с парадокси както във визуално, така и в съдържателно отношение.

„Цялата сцена е разположена в бляскава, но абсурдна атмосфера, вдъхновена от 60-те години, която е подсилена от носталгичното настроение на мястото за снимки- Pink Motel в Sun Valley. Елегантността среща забавлението, представяйки напълно нормален ден с допълнителна нотка на лукс и цветни детайли. Желаният контраст се създава чрез фотографиране на екстравагантни тоалети в автентична и нефилтрирана обстановка,” обяснява Джулиан Янсен, директор съдържание в ABOUT YOU. Цялостната визия представя Кейти по артистичен и нетрадиционен начин. Във видеото на кампанията преувеличените войсоувъри, заедно с намигването на самата изпълнителка, дават хумористична нотка. Необикновената кампания е организирана от известния фотограф Грег Суейлс и режисьорското дуо kapturing.

Всичките 81 артикули ще бъдат налични от 2 ноември 2022 г. във всички 26 европейски онлайн магазина ABOUT YOU в размери от 34 до 44. Цените варират от 34,90 лв. до 369,90 лв.

Continue Reading
Advertisement