Открийте ни и в

Събития

Kaufland България със специални предложения от вина и сирена от цял свят

Avatar

публикувано

на

Kaufland България със специални предложения от вина и сирена от цял свят 141

От 30 октомври до 5 ноември Kaufland България предлага на потребителите в цялата страна богата селекция от 21 български и 14 чуждестранни марки вина, както и идеи за комбинация със сирена на много изгодни цени. В тон с предстоящия зимен сезон атрактивните предложения са тематично подбрани, за да отговорят и на най-изисканите вкусове.

Богатият асортимент във веригата хипермаркети включва розе, бели, червени, пенливи и био вина от България, Италия, Франция, Испания, Нова Зеландия, Аржентина, САЩ и Чили. Kaufland България допълва винената селекция и с внимателно подбрани френски, италиански, холандски и датски сирена също на промоционални цени в рамките на периода.

Потребителите могат да открият всички вина и сирена, част от промоционалната селекция, на специалните страници вседмичната брошура на Kaufland България. Отново там клиентите могат да научат и любопитна информация за произхода и качествата различните видове вина.

За да улесни избора им, Kaufland България включва в брошурата си и съвети за разнообразните класически и нестандартни комбинации на вина и сирена, които гарантират истинско изживяване за потребителите.

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 г. Веригата хипермаркети има 58 магазина в цялата страна. Обектите са със средна търговска площ от 3200 кв.м. Повече информация можете да откриете на www.kaufland.bg.

Реклама