Connect with us

Общество

Kaufland осигурява свежи и качествени храни за втория сезон на „Дяволското гърло“

Avatar

Публикувано

на

Kaufland Dyavolksoto garlo Veliko Tarnovo1 jpg

снимка: ПР

Хитовият  български сериал „Дяволското гърло“, който пожъна огромен успех в страната и чужбина, снима в момента своя втори сезон във Велико Търново. Партньор на екипа по време на снимките е Kaufland България.

Ритейлърът се грижи за комфорта на всички на снимачната площадка, като ежедневно предоставя свежи и качествени хранителни продукти за участниците във филмовата продукция. Разнообразието, което предлага веригата, дава възможност за огромен избор от плодове, зеленчуци и традиционни месни и млечни продукти, пресни печива и много други вкусотии.

Вторият сезон на криминалната  драма е с работно заглавие „Есента на демона“. Сюжетът се завърта около разследването на мистериозни убийства в старата столица. Главните действащи лица отново са разследващият полицай Филип Чанов и агентът на ДАНС Миа Язова, в чиито роли се превъплъщават Владимир Карамазов и Теодора Духовникова.

Kaufland България традиционно подкрепя българското кино, реализирайки разнообразни инициативи в цялата страна. През лятото на 2022 г. в партньорство с „Автокино“, на паркингите на различни хипермаркети се състояха над 130 прожекции на актуални български филмови заглавия. Това даде възможност на хиляди посетители да се насладят на едни от най-популярните съвременни български филми, както и да се срещнат и да поговорят с техните продуценти и режисьори.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement