Connect with us

Lifestyle

Kaufland повишава достъпността на децата до куклен театър

Avatar

Публикувано

на

Kaufland theater

В Деня на кукления театър компанията отчита 10 седмици безплатен куклен театър за децата на Варна

Вече близо три месеца клиентите на Kaufland България в морската столица имат достъп до най-доброто от творчеството на Държавен куклен театър – Варна. В резултат на колаборацията между най-големия ритейлър и културната институция стотици деца се докоснаха до приказния свят на куклите. Съвместната инициатива ще продължи с финална постановка „Трите феи“ тази неделя, 26.03 от 11 часа, в хипермаркета на компанията в квартал Трошево. Кампанията е част от развитието на One-stop-shopping концепцията на ритейлъра, чрез която магазините на веригата постепенно се трансформират в търговски центрове.

„На 21 март честваме Световния ден на кукления театър. Поклон и аплодисменти към всички творци, които осмислят и популяризират очарованието на кукленото изкуство, помагайки ни да намерим детето у себе си и учейки нашата най-малка публика на ценни добродетели! Стартирахме партньорството си с ДКТ-Варна в началото на тази година и за този период отчетохме огромен интерес от страна на децата и техните родители. Щастливи сме, че заедно с актьорите успяхме да превърнем неделното пазаруване при нас в още по-приятно и пълноценно изживяване за цялото семейство“, коментира Кремена Георгиева, мениджър „Корпоративни комуникации и CSR” на Kaufland България.

Съвместната работа с театралната институция е поредното значимо партньорство, което Kaufland Бъглария развива с мисъл за децата и подрастващите. За своите усилия в полза на детското благосъстояние през изминалата година най-голямата търговска верига у нас получи и сертификат „Компания – приятел на детето“ от най-голямата мрежа от организации, посветени на децата – Национална мрежа за децата.

Continue Reading
Advertisement