Connect with us

Компании

Kaufland подарява най-желаната детска играчка от асортимента си на всички градини в Карлово

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Ритейлърът стартира Коледния сезон с подаръци „детски кухни KidLand“ за най-малките 

Най-голямата търговска верига у нас Kaufland България направи коледна изненада за децата от всички общински детски градини в Карлово, като им подари най-желаните коледни играчки от асортимента си – дървени детски кухни KidLand. Компанията предоставя играчки на всяка една от групите от всички детски градини на територията на общината, като инициативата е част от цялостната й политика за устойчиво развитие.

„Благодарни сме, че нашата община беше избрана и всички наши детски градини ще получат любимата играчка. Жестът е благороден и показателен за доброто партньорство между община Карлово и Kaufland България“, коментира д-р Емил Кабаиванов, кмет на община Карлово.

„Подкрепата на местните общности в градовете, в които присъстваме, е наша дългосрочна политика, защото вярваме, че това е в основата на успешния модел на развитие. В допълнение на даренията от храна и вода, които направихме към най-пострадалите села в общината при наводнението тази година и по повод предстоящите коледни празници, ще зарадваме и най-малките граждани на община Карлово. Като жест на внимание и грижа към пълноценното развитие на децата от всяка от групите в общинските детски градини ще дарим дървени детски кухни, с които да си играят в тяхното ежедневие“, коментира при връчването на дарението Георги Янев.

Advertisement

„Детските кухни KidLand са най-търсената детска играчка от собствената ни марка KidLand. Те са произведени с грижа, както за най-малките, така и за природата – те притежават FSC сертификат, който гарантира, че използваните материали при тяхното производство спазват строгите стандарти за устойчиво стопанисване на горите. Вярвам, че с тези играчки децата ще могат освен да играят и да опознават света и да учат повече за него“, добави Красимир Тодоров, мениджър „Акционен мениджмънт“ в компанията.

Детските кухни Kidland са част от разнообразния асортимент от детски стоки, които Kaufland ще предлага в своите 63 хипермаркета в страната. Освен тях клиентите на лидера в модерната търговия могат да намерят повече от 400 артикула за момичета и момчета с марката Kidland в категории дървени, музикални и плюшени играчки, дървени пъзели, както и бебешки играчки.

Continue Reading
Advertisement