Connect with us

Lifestyle

Kaufland с нова серия климатично неутрална козметика 

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

bevola naturals® включва  повече от 15 артикула за цялото семейство 

Натуралната козметика от линията bevola naturals® е най-новото попълнение към собствената козметична марка на Kaufland – bevola®. Всички продукти са климатично неутрални и са сертифицирани от независимата организация с нестопанска цел NATRUE. В състава им няма силикон, парафини, минерални масла, микропластмаси и чисто синтетични оцветители и аромати.

Гамата bevola naturals® включва повече от 15 артикула, които покриват всички ежедневни нужди на едно семейство – от орална хигиена до шампоани и душ гелове, включително и специализирана козметика за мъже. За оформление на опаковките, Kaufland адаптира ръчно рисувани илюстрации на водещи съставки, с което създава модерен и атрактивен вид и подчертава естествения произход на козметиката.

Новата линия bevola naturals® е част от богатото разнообразие от продукти на собствената козметична марка на Kaufland bevola®, чийто асортимент включва повече от 180 артикула.

Advertisement

В отговор на нуждите на всички свои клиенти, Kaufland непрестанно работи за обогатяване на марките си. Разработването на нови продукти е част от концепцията за Оne Stop Shopping, насочена към повишаване броя и качеството на предлаганите на артикули. Като верен партньор на всяко семейство, Kaufland България предлага асортимент от над 20 000 качествени продукти на изгодни цени. Сред тях са, както традиционни продукти, така и все повече иновативни предложения, част от които са и климатично неутрални продукти.

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,7 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 500 служители. През 2022 г. компанията разполага с 62 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Continue Reading
Advertisement