Открийте ни и в

Музика

Kay Be и Дороти Такев представят „Things 4U“

Avatar

публикувано

на

Най-новият сингъл на R&B изпълнителя Kay Be е точно това, от което всички имаме нужда през 2018-та.
“Thing 4 U” е първият сингъл от съвместния му микстейп, заедно с Дороти Такев, озаглавен Ultra Violet.
Това, което отличава песента от повечето нови неща на пазара е че самият Кay Be продуцира, написва и изпълнява песента, както и заснема и режисира видеото към нея.
“Thing 4 U” е R&B балада напомняща със стила си на ранните творби на The Weeknd като например триологията “House of Balloons”. Бавното темпо и мрачния отенъци на песента перфектно допълват неговия фалцетен глас и сюрреалистични лирики с множество метафорични препратки.
Провокативният клип на песента от своя страна перфектно улавя настроението и лирическото съдържание на сингъла.

“Thing 4 U” е вторият официална сингъл от Kay Be, като първата му песен “All Dat” постигна безпрецедентен успех и стана част от официалния саундтрак на новия сериал на Спайк Лий “She’s Gotta Have It“, продуциран и разпространен от Нетфликс.
Неортодоксалният му продуцентски стил и неконвенционален звучене не биха оставили нито един слушател безразличен към музиката.
В биографията си Kay Be има съвместни проекти с някои от най-големите имена в музикалния бранша като Дейв Холистър от носителите на награда „Грами“ – “Блекстрийт”, Марк Морисън, американските рапъри Дипсет и много други.
Целият Ultra Violet е продуциран и написан от Kay Be съвместно с Дороти Такев. Тя е един от най-вълнуващите нови изпълнители в България. Нейният аудио-визуален албум “Make Love Not Euro” за кратко събра редица позитивни отзиви и публикации. Предстоящият проект е пълен както с клубни парчета, звучащи напълно в стила Билборд Топ 10, така и с ритмични R&B балади, които стилистично биха събудили сетивата на всеки Хип-хоп и R&B слушател.

Ultra Violet се очаква да види бял свярт през месец март.

Реклама