Открийте ни и в

Събития

KLM предлага на клиентите си екскурзии и различни дейности по целия свят чрез GetYourGuide

Avatar

публикувано

на

KLM предлага на клиентите си екскурзии и различни дейности по целия свят чрез GetYourGuide 140

KLM Royal Dutch Airlines предлага на своите клиенти по целия свят възможност да резервират посещения, обиколки и различни дейности в GetYourGuide през: KLM  в Messenger, KLM.com, приложението на KLM или портала на борда на полетите на KLM. От билети Skip-the-Line за Айфеловата кула, гмуркане с акули в Кейптаун, до панорамни гледки от Емпайър Стейт Билдинг в Ню Йорк, изборът е голям.

С новото партньорство на KLM с GetYourGuide, водеща платформа за онлайн резервации за екскурзии и различни дейности, клиентите на авиокомпанията вече могат да резервират от 30 000 различни екскурзии и дейности в повече от 2500 дестинации по целия свят, директно чрез платформите на KLM. Те могат да бъдат направени веднага при резервиране на полет или регистрация, по време на полета или във всеки удобен за пътниците момент. Повечето обиколки и дейности предлагани от GetYourGuide, могат да се резервират дори и при по-малко от 24 часа и без хартиен билет. Сканиране на QR код осигурява достъп. GetYourGuide поддържа връзка с мобилните потребители и ги информира за графика им с известия за предстоящите дейности. Новата услуга ще бъде достъпна през различни канали на KLM през следващите дни и седмици.

KLM иска да бъде там, където са нейните клиенти и им предлага възможности да резервират редица допълнителни продукти и услуги през цялото пътуване.

„С предлагането на екскурзии и различни дейности чрез GetYourGuide и заедно с други допълнителни услуги, като наем на автомобили и резервации в хотели, ние даваме възможност на нашите клиенти да организират по свой начин цялото си пътуване през платформата на KLM. Клиентите могат да правят това седмици преди пътуването или дори по време на полета. В GetYourGuide намерихме правилния партньор, тъй като предлага много голям избор от екскурзии и различни дейности. Има по нещо подходящо за всеки.“ – споделя Питер Гроневелд, старши вицепрезидент Дигитални технологии в Air France-KLM.

„Когато правим нашия анализ на предлаганите екскурзии и атракции по целия свят, ние търсим партньори с пръст на пулса на клиента и с поглед към бъдещето. KLM е безспорен лидер в авиоиндустрията и в ангажимента си за дигитални иновации в своята дейност. Ние сме развълнувани и искаме заедно да превърнем пътуванията на нашите клиенти в невероятни преживявания.“ – коментира Тао Тао, главен изпълнителен директор на GetYourGuide.

Реклама