Connect with us

Музика

KOKA MASS JAZZ С МНОГО ФЪНКИ НАСТРОЕНИЕ В КРАЯ НА АВГУСТ

Avatar

Публикувано

на

KOKA MASS JAZZ slide

На 23-ти август, събота, 23.00 часа, група Koka Mass Jazz ще гостува на The Lounge Bar. Музикалният проект на Константин Кацарски ще излезе на сцената с лятно настроение от соул, фънк и джаз, по покана на Event Zone и Тhe Lounge Bar.

Специално за почитателите си в The Lounge Bar, формацията ще изпълни последния си хит – Smile. Toй е сингъл от албума им „Groovy Jam Shoes“, който се очаква на пазара през октомври 2014 г.

„Звученето нагрупата е много по-различно в сравнение с всичко на пазара у нас“, казват почитателите на Koka Mass Jazz. Tова може да се отдаде на дългогодишния опит на Кацарски в музикалния бизнес. Освен саунд дизайнер, музикант, композитор, продуцент, DJ, Константин е и член на две от най-добрите български групи – Блубалу и Лепра Де Лукс. Негови тракове са включени в редица български филми като  „Мила от Марс“ (9 награди от международни филмови фестивали), „Прогнозата“, „Лора от сутрин до вечер“ и много други.

През 2010 г. световният музикален гуру от BBC Radio 1, Gilles Peterson включва песента „Mirror“ от албума им „Quadrotopia“  в компилацията Worldwide Awards.

Билети можете да закупите на място, в „The Lounge Bar“.

Advertisement