Открийте ни и в

Музика

Kygo направи ремикс на настоящия сингъл на Coldplay

Avatar

публикувано

на

Kygo направи ремикс на настоящия сингъл на Coldplay 141

Kygo направи ремикс на настоящия сингъл на Coldplay и номинираната за награди Grammy певица Selena Gomez. Ремиксът от норвежкия супер звезден DJ / продуцент у нас можете да слушате чрез Орфей Мюзик /Parlophone Records.

Kygo казва: “Музиката на Coldplay има огромно влияние върху мен като артист и човек. Направих неофициален ремикс на Midnight през 2014, който качих в SoundCloud, и винаги съм искал да си колаборирам с бандата, както си му е редът. Наистина ми харесва как се получи ремиксът и е чудесно отново да си партнирам със Selena Gomez”.

Kygo си колаборира с Gomez по световния хит през 2017, It Ain’t Me.

Оригиналната версия на Let Somebody Go е от хитовия албум на Coldplay Music Of The Spheres, който вече задмина един милиард тотални стрийма.

Сингълът е продължение на My Universe, който написа история като първия Billboard Hot 100 #1 от две съвместни водещи банди, а Coldplay станаха и първата британска банда някога, дебютирала на #1 в Hot 100 с колаборация.

Тази седмица бандата започва масивното си турне по глобалните стадиони от Коста Рика. Пълен график с концертите от Music Of The Spheres World е наличен на coldplay.com/tour. Турнето е придружено от детайлен сет инициативи за опазване на околната среда на coldplay.com/sustainability.

 За повече информация посетете Coldplay.com.