Connect with us

Lifestyle

La Roche-Posay представя Anthelios UVMUNE 400 OIL Control

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Запознайте се с новата безпрецедентна слънцезащитна формула на дермо-козметичния пазар

Неуморните усилия на La Roche-Posay да предостави на клиентите си възможно най-добрата слънцезащитна грижа доведоха до пускането на пазара на най-новия им продукт ANTHELIOS UVMUNE 400 OIL CONTROL FLUID, който предпазва от ултра дълги UVA лъчи, като същевременно помага за намаляване на омазняването на кожата ден след ден.

През 2022 г. La Roche-Posay представи Anthelios UVMUNE 400 SPF 50+, който има революционния Mexoryl 400 – най-ефективният UV филтър срещу най-коварните UV лъчи в слънчевия спектър. Филтърът предпазва от ултра-дълги UVA лъчи [380–400 nm], които са невидими и вредни и представляват 30% от UV лъчите, засягащи кожата ни през цялата година.

Днес историята на UVMUNE 400 навлиза в нова глава. Сега най-ефективният UV филтър е адаптиран и за специфичните нужди на мазната кожа.

Advertisement

La Roche-Posay защитава вашата кожа като никой друг. С новия La Roche-Posay Anthelios UVMUNE 400 Oil Control Fluid SPF 50+, мазната кожа получава най-добрата защита срещу UVA, UVB и дълги UVA лъчи в устойчива на пот, вода и пясък формула, която осигурява клинично доказана ефикасност при намаляване на себума с 12-часова матираща формула. Тестван върху всички фототипове, продуктът осигурява бързопопиваща текстура, която не оставя бели следи.

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ…
  • 95% от UV лъчите, които достигат до земята, принадлежат към UVA спектъра.
  • UVA лъчите проникват в по-дълбоките слоеве на нашата кожа, което може да доведе до сериозни кожни заболявания.
  • UVA лъчите не могат да бъдат спрени от облаци или прозорци.
  • 38% от хората не се предпазват редовно от UV лъчите

снимка: ПР

ЗАЩИТА КАТО НИКОЯ ДРУГА, 365 ДНИ

Anthelios UVMUNE 400 Oil Control е наистина революционен продукт, който се отличава от другите продукти на пазара. Ключовият отличителен фактор се крие в уникалната му формула, включваща специализирания филтър Mexoryl 400 и технологията Airlicium, която осигурява матиращи микрочастици, които моментално абсорбират излишния себум и намаляват омазняването на кожата ден след ден.

Advertisement

По време на официалното представяне на Anthelios UVMUNE 400 OIL CONTROL на българския пазар, водещата Ивелина Чоева сподели своята гледна точка за значението на SPF в ежедневната й грижа за кожата, и изрази вълнението си от най-новото допълнение на La Roche-Posay:

Очаквам с нетърпение възможността да опитам Anthelios UVMUNE 400 OIL CONTROL, защото, както научих днес, той предлага широкоспектърна защита и покрива най-широката гама от ултравиолетови лъчи, като същевременно прави кожата немазна и осигурява матиращ ефект “, казва тя.

Официалното събитие за представяне на новия продукт срещна експерти, дерматолози и инфлуенсъри, за да обсъдят значението на слънцезащитата в ежедневната рутина за грижа за кожата. Присъстващите научиха, че излагането на слънце, дори и в облачни дни, допринася за дълготрайно увреждане на кожата, заради вредното UV лъчение. Линията Anthelios UVMUNE 400, със своята усъвършенствана формула, предлага цялостна защита срещу широк спектър от UVA и UVB лъчи, като гарантира, че кожата ще остане защитена от потенциално увреждане.

Д-р Ирина Шаркова, дерматолог, която също се включи в обсъждането на темата за слънцезащитата и ползите от гамата Anthelios, допълва, че: „UVA лъчите, чиято дължина на вълната варира от 320-400 nm, проникват много по-дълбоко в кожата ни и се считат за най-големия причинител на рак, фотостареене и множество кожни алергии. Използването на фотозащитни кремове е първата линия за защита срещу UVA и UVB лъчите. Съветите ми към моите пациенти включват Anthelios UVMUNE 400, тъй като той покрива най-широката гама слънчеви лъчи от досега.“

В допълнение към информационните дискусии по време на събитието, присъстващите получиха и ревитализираща йога сесия, експертно ръководена от сертифициран инструктор. Допълвайки фокуса върху защитата от слънцето, йога сесията послужи като напомняне за важността на холистичното благополучие и грижата за себе си,.

Advertisement

Линията Anthelios Uvmune 400 предлага подходящи решения за различните типове кожа: Anthelios UVMUNE 400 Invisible Fluid е създаден за кожа, варираща от смесена до нормална, Anthelios UVMUNE 400 Tinted версия е за хора, които търсят цветен флуид, Anthelios UVMUNE 400 Хидратиращ крем е подходящ за суха до нормална кожа за допълнителна хидратация, а Anthelios UVMUNE 400 Oil control е за смесена до мазна кожа.

Повече информация за Anthelios UVMUNE 400 OIL CONTROL, както и за други продукти на La Roche-Posay със SPF защита можете да намерите на сайта на La Roche-Posay.

Continue Reading
Advertisement