Connect with us

Lifestyle

Lavazza стартира кампания „“Повече от италианско“ в България

Avatar

Публикувано

на

Firefox Screenshot 2021 05 12T20 01 06.501Z

Със специално създадена филмова концепция, през м. май стартира 6-седмична кампания под надслов “Lavazza е повече от италианско кафе: това е най-доброто кафе изживяване във всичките му форми”.
Филмовата концепция, на която се базира сюжетът на видеото, подчертава многообразието и пионерския дух на Lavazza, наследени от четири поколения опит в създаването и разработването на нови смеси с качеството и характера на автентично италианско кафе.

Озвученият на български език спот започва в италиански бар с любопитния въпрос за всеки чуждестранен турист, който иска да си поръча „истинското италианско кафе“: кое всъщност е то – еспресо, мока, капучино, капсула? Въпросът предизвиква интригуващ и забавен ефект, като герои от различни части на света предлагат своя отговор.

„Работим всеки ден, за да позволим на потребителите да се насладят на истинското италианско кафе“, казва Киара Монфорте, маркетинг мениджър на Lavazza за България. „С кампанията „Повече от италианско кафе“ имаме възможността да се доближим до българските потребителски навици в консумацията на кафе, като подчертаем нашите уникални ценности: качество и италиански стил.“

Стремежът на Lavazza да търси съвършенство, чрез методите на приготвяне на кафе и начина, по който се сервира, направи италианската компания за кафе „майстор на кафето”, като задоволява вкусовете от всички любители на кафе и винаги осигурява правилната комбинация от традиция и иновации.

Видеото на Lavazza „Повече от италианско кафе“ стартира по българската телевизия и е режисирано от египетския режисьор Али Али и продуцирано от Movie Magic Int. Музиката е композирана от международно известното студио 2WEI Music.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement