Connect with us

Общество

Legion Run се завръща

Avatar

Публикувано

на

LR5

След като организира събития в 12 държави на 3 континента, Legion Run се завръща отново в България. Нова локация, нови по-големи, по-високи и по-кални препятствия очакват всички хора търсещи горещи приключения, невероятни изживявания на духа, ума и тялото, които се помнят цял живот. Локацията все още е в тайна, но организаторите разкриха, че за всички ще  бъде голяма изненада. Датата е 3 юни 2017 година.
За първи път в българския Legion Run 2017 ще бъдат представени и най-новите препятствия като:
• Rubicon – Пълзиш по гръб в тесен окоп с вода, покрит с мрежа, която е на сантиметри от лицето ти.
• Pilum – 6-метрови трупи, разположени над река, канавка или ров.
• Tartarus – Може би препятствието, което ужасява най-голям брой участници. Тъмно е и е изцяло под земята. Тръгнеш ли веднъж, няма връщане!
• Titinebellum – Катерене по 5-метрово въже.
• Colossus 2.0 – Затичване по 5-метрова рампа и само един вариант да слезеш от него е 6-метрова водна пързалка плюс 2 метра свободно падане в басейн с кална, студена вода.

LR7
Legion Run не е съзстезание, а забавление за приятели, колеги дори и за семейства. За да участваш изобщо не е нужно да си спортна натура. Нямате нужда от специална физическа подготовка! Когато работите в екип, всички достигат успешно финала.
Форматът е за всички, независимо дали си IT специалист, лекар, адвокат, масажист или разносвач на пица. Компаниите имат шанс да включат екипите си в Тиймбилдинг събитието на годината – Legion Run 2017 и да се възползват от специалните корпоративни отстъпки.
Тиймбилдингът във формата Legion Run 2017 превръща една група от хора в истински отбор!
Ако сте съвременен ръководител, бъдете сигурни, че най-популярния и ефективен метод за сплотяване на екипа е Legion Run 2017. Ще усетите позитивно влияние на резултатите от работата на екипа ви, още на следващия ден след събитието.

LR2
Legion Run е и за тези, на който забавленията са в кръвта им. Ето защо уникалното изживяване е създадено с една единствена цел – забавление.
„Един цял ден смях, движение, спорт, обединяване, сплотяване и много забава. Ще тичаме, скачаме, пързаляме и забавляваме всички заедно” – споделят ентусиазирано организаторите.
Затова не се колебай! – Участниците могат да канят близки и приятели, които да ги подкрепят, да ги следват по трасето и снимат калните им изяви. Покани ги да се забавляват заедно с теб по време на събитието Legion Run 2017.
Паркингът и входът за зрители ще са безплатни.
Побързай, местата са ограничени!
Още информация: на страницата на събитието или на info@legionrun.com
ЗА LEGION RUN: Създадена едва преди няколко години, компанията е най-бързо растящият представител на obstacle course индустрията в Централна и Източна Европа. Близо 40 000 души са участвали в събития на Legion Run, като броят им непрекъснато расте.

LR1

Continue Reading
Advertisement