Connect with us

Tехнологии

Lenovo Exclusive Store отвори врати в Paradise Center

Avatar

Публикувано

на

Think options
На 1 септември представителният магазин на Lenovo се премести в Paradise Center, етаж 0 (София, бул. Черни връх 100). Събитието съвпадна с дългоочаквания официален анонс на смартфоните от PC производител #1 на българския пазар.

Lenovo Exclusive Store е първият и единствен в България представителен магазин на Lenovo, където в приятна обстановка клиентите могат да разгледат и тестват пълната гама Lenovo продукти и да получат компетентно съдействие от специално обучени в Lenovo технологиите консултанти.

„Стремим да направим Lenovo Exclusive Store още по-хубаво, по-модерно, по-удобно за клиентите ни място и да отговорим на динамичното развитие на марката и клиентските очаквания. Ето защо избрахме нова, по-добра локация, където, надяваме се, за тях ще е още по-приятно и удобно, а ние ще сме на разположение 7 дни в седмицата от 10 до 22 ч.“, коментира Руслана Ангелова, маркетинг директор, Ай Би Ес България.

Lenovo Exclusive Store предлага:
• пълната гама Lenovo продукти
• консултации и обслужване на високо ниво
• приятна, модерна обстановка
• работно време – 7 дни в седмицата от 10 до 22 часа
• оторизиранo сервизно обслужване за Think продукти
• онлайн магазин – lenovoonline.bg

Проектът стартира преди 3 години, реализиран е от Aй Би Ес България (Lenovo Premium Gold Business Partner), съвместно с Lenovo. Lenovo Exclusive Store е изграден според всички изисквания на производителя за ексклузивен представителен магазин и е един от най-големите в нашия регион.

Advertisement

Ай Би Ес България е водеща българска компания приела предизвикателството чрез иновативност и прогресивни технологии да доставя решения променящи живота и бизнеса. Съчетаваме услуги в областта на информационните технологии с високо квалифицирани умения и професионализъм, които подпомагат развитието на организациите с оглед постигане на по-висока ефективност, по-добро ниво на обслужване на клиентите и партньорите и по-добра продуктивност.

Continue Reading
Advertisement