Открийте ни и в

Tехнологии

LG подобрява цялата си серия LED проектори с BLUETOOTH свързаност

Avatar

публикувано

на

LG подобрява цялата си серия LED проектори с BLUETOOTH свързаност 141

Отбелязвайки седем поредни години като водещия производител на LED проектори[1], LG Electronics (LG) е на път да отличи още повече серията си проектори Minibeam на CES 2016. Трите най-нови проектора от серията Minibeam (модели PH550, PW1000, PW1500) изпъкват както с Bluetooth, така и с Wi-Fi свързаност, за безпрецедентна свобода и удобство при гледането. С подобрен дизайн за по-добър захват с една ръка, в сравнение с предишните Minibeam проектори, новите модели на LG за 2016 година са още по-тънки, за по-лесна преносимост и удобство.

Изцяло новият компактен PH550 премахва нуждата от каквито и да било кабели, благодарение на неговата тройна безкабелна свързаност – triple wire-free connectivity, каквато няма при никой друг проектор. Тя дава възможност на потребителите да изпращат съдържание на проектора от смартфон или таблет, използвайки   Wi-Fi отразяващ Screen Share, да свържат безжично колони чрез Bluetooth и да се насладят на удоволствието от два и половина часа гледане, благодарение на презареждащата се вътрешна батерия. Няма друг проектор на пазара в момента, който да предлага това ниво на свързаност и свобода. По-малък от стандартен А4 лист хартия, сгънат на две – PH550, със своите 550 лумена, е най-яркият сред проекторите на LG, захранвани с батерия.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]PW1000[/media-credit]

Носител на наградата CES 2016 Innovation Award и подходящ за различни цели – PF1000U е уникален със способността си да проектира 100-инчово изображение от едва 15 инча разстояние (38 см) от стена или екран. Зрителите вече няма нужда да се притесняват как ще разчистят голяма площ, за да направят място за проектор или как не трябва да преминават пред лъчовете светлина. Само четвърт от размера и една пета от теглото на лидера на пазара – моделът ultra short throw (UST), PF1000U е първият в света UST проектор, който тежи по-малко от 2 кг [2]. Въпреки малкия си размер, Full HD PF1000U доставя впечатляващите 1,000 лумена ниво на яркост, като в същото време изразходва едва една трета от електричеството, нужно на конкурентни устройства. Нещо повече, PF1000U оперира на ултраниските 21dB в режим Eco Mode. Съчетанието на всички тези фактори превръща този проектор в най-напредничавия UST проектор в света.

За клиенти, които поставят качеството на картината на първо място, новият PW1500 може да възпроизведе изображения с поразителните 1,500 лумена – най-ярки от цялата LG Minibeam серия. Перфектен за всичко от слайдшоу презентации до гледане на филми с качество на кино, PW1500 е идеалният проектор за зрители, които имат интерес към различни видове съдържание. PW1000 с 1,000 лумена предлага всички страхотни функции на Minibeam PW1500, на по-достъпна цена.

„С вълнение представяме новата серия Minibeam на потребителите на CES 2016”, каза Брайън Куон, президент и главен изпълнителен директор на LG Home Entertainment Company. „С повече разнообразие от всякога, LG Minibeam проекторите предлагат подобрена преносимост с безжична свързаност за приятно гледане навсякъде, по всяко време”.

Новите Minibeam модели на LG за 2016 година ще са налични в основните европейски пазари и САЩ през първото тримесечие на 2016 година. LG Minibeam ще бъде представен на CES 2016 от 6 до 9 януари в Лас Вегас.

[1] Източник: PMA Research for 2008-2014 projectors greater than 99 lumens.

[2] Източник: PMA Research for Q2 2015.

 

 

За LG Electronics Home Entertainment Company

Компанията LG Electronics Home Entertainment е глобален лидер в областта на телевизорите, аудио видео системите, мониторите, персоналните компютри, дигиталните постери и търговските дисплеи. Компанията отбеляза нова ера на телевизионния пазар, създавайки новаторски технологии като OLED телевизора и внедрявайки интуитивна операционна система, която позволява на потребителите да се насладят на всички предимства на „smart TV“ технологията. LG предоставя иновативни продукти в областта на домашното развлечение, водени от награждаваните многократно 4K OLED телевизори, ULTRA HD телевизори и webOS телевизори. За повече информация посетете www.LG.com.

 

 

За повече информация:

Иван Янакиев

All Channels | PR

+359 886 118 053

[email protected]

www.lgnewsroom.com

Beata Konya

PR Specialist

+36 30 626 4671

[email protected]

www.lgnewsroom.com

 

Продължете понататък
Реклама