Открийте ни и в

Tехнологии

LG ПРЕДСТАВИ ПАНЕЛА QUICK COVER С ТЪЧ ФУНКЦИИ, ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА СМАРТФОНА LG G5, ЧИЕТО ПУСКАНЕ НА ПАЗАРА ПРЕДСТОИ

Avatar

публикувано

на

LG ПРЕДСТАВИ ПАНЕЛА QUICK COVER С ТЪЧ ФУНКЦИИ, ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА СМАРТФОНА LG G5, ЧИЕТО ПУСКАНЕ НА ПАЗАРА ПРЕДСТОИ 141

LG Electronics (LG) разкри подробности относно новата версия на своя Quick Cover панел, специално проектиран за новия флагман телефон от следващо поколение – LG G5, който компанията предстои да обяви. Позната като компания, изпреварваща тенденциите, LG взима максимално на сериозно този елемент от смартфона и представя аксесоара преди самия продукт.

[media-credit id=198 align=“alignleft“ width=“300″]LG_Quick_Cover_Case_2[/media-credit]

Освен познатите от предишните модели интуитивни функции, най-новият панел LG Quick Cover осигурява още много нови възможности. Тъч функцията, която наскоро беше представена с панела Quick Cover View, предназначен за модела K4, сега е налична и за полупрозрачния капак на G5 Quick Cover. С цел максимално удобство, тя позволява на потребителите да приемат обаждания и да управляват настройките на алармата без да отварят капака.

Една от функциите, за които се смята, че ще бъде част от LG G5 е винаги включеният дисплей, който дава възможност на потребителите да проверяват часа, датата и известията си при затворен капак. LG е добавила към покритието на панела уникален метален филм, който придава лъскав метален завършек и прави визията му още по-елегантна за максимален синхрон с предстоящия LG G5.

Реклама