Connect with us

Lifestyle

Lidl стартира нова онлайн поредица в YouTube

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

В „Къщата на Lidl” всяка седмица четирима експерти ще споделят креативни съвети в различни тематични области

Лидл България стартира онлайн поредица с видео съвети под надслов „Къщата на Lidl”. След успеха на кастинга за бъдещи YouTube звезди, проведен през пролетта, се откроиха четирима свежари, чиито интереси са свързани с мода и красота, спорт и здраве, изкуство и занаяти, дом и градина.

Всяка събота четиримата Lidl експерти ще вдъхновяват онлайн публиката, доказвайки, че изпълнението на мечтания проект, може да се превърне в реалност. Те ще демонстрират как с достъпни материали, малки хитринки и голямо количество Lidl находки всеки ентусиаст може да се превърне в специалист.

Екипът на новите Lidl експерти включва Дино – самоук майстор, който построявайки цяла къща почти сам се превръща в доказателство, че желанието е много по-важно от опита; Бояна – истински експерт по проектите тип „направи си сам“, притежаваща изключителния талант, със своята сръчност, да направи от нищо нещо; Павлина – програмист с изключителен усет за красивото и истински експерт по мода. Перфектната четворка се допълва от Михаела, която е многократна републиканска шампионка по кану-каяк. Тя с удоволствие ще разкрие тайните на здравословното хранене и правилното спортуване.

Advertisement

Първият епизод на най-новия проект на компанията ще бъде качен на 7 ноември в YouTube канала на Лидл България. Всяка седмица, в продължение на една година, четиримата експерти ще споделят съвети в четирите области, ще вдъхновяват последователите си и ще им споделят за най-новите Lidl находки. Чрез видеата от „Къщата на Lidl“ новите звезди ще показват практични, лесни и бързи начини за изработване на различни неща, малки трикове за мода и красота и съвети за здравословен и балансиран начин на живот.

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа, част e от немската Schwarz-Gruppe и присъства в 32 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 105 магазина в 49 града и близо 3000 служители. Предимствата на специфичния бизнес модел, широката гама продукти с оптимално съотношение качество-цена и въвеждането на редица иновативни практики и модели, наложиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена и компания, която подхожда честно, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, служители и партньори.

Continue Reading
Advertisement