Connect with us

Компании

Lidl ще представи висококачествени бебешки дрешки от био памук по време на форума „Време за бебе“

Avatar

Публикувано

на

Лидл България участва във форума за бременност и първи грижи за бебето „Време за бебе“ (www.babytime.bg), който ще се проведе на 1 и 2 април в Интер Експо Център, зала „Витоша“. На щанда на Lidl бъдещи и настоящи родители ще имат възможността да научат повече за продуктите от марките на търговската верига, необходими за грижата на новороденото: бебешки дрешки с марка Lupilu и пелени Toujours.

Бебешките дрешки с марка Lupilu за момиченца и момченца, които са в продажба в търговската мрежа на Лидл България от понеделник, 3 април, са изработени от био памук. Нишките на органичния памук са много гладки, здрави и дълготрайни. Това прави текстила по-качествен и издръжлив. Бъдещите родители ще имат възможността да се запознаят и с асортимента от пелени и мокри кърпи за нежната детска кожа Toujours. Продуктите за бебета на Лидл България са с оптимално съотношение качество-цена и са идеален помощник на родителите в грижата за най-малките.

Посетителите на щанда на Lidl ще могат да се уверят в качеството на пелените и дрешките, и ще имат шанс да спечелят награди.

Continue Reading
Advertisement