Открийте ни и в

Компании

Lidl ще представи висококачествени бебешки дрешки от био памук по време на форума „Време за бебе“

Avatar

публикувано

на

Lidl ще представи висококачествени бебешки дрешки от био памук по време на форума "Време за бебе" 141

Лидл България участва във форума за бременност и първи грижи за бебето „Време за бебе“ (www.babytime.bg), който ще се проведе на 1 и 2 април в Интер Експо Център, зала „Витоша“. На щанда на Lidl бъдещи и настоящи родители ще имат възможността да научат повече за продуктите от марките на търговската верига, необходими за грижата на новороденото: бебешки дрешки с марка Lupilu и пелени Toujours.

Бебешките дрешки с марка Lupilu за момиченца и момченца, които са в продажба в търговската мрежа на Лидл България от понеделник, 3 април, са изработени от био памук. Нишките на органичния памук са много гладки, здрави и дълготрайни. Това прави текстила по-качествен и издръжлив. Бъдещите родители ще имат възможността да се запознаят и с асортимента от пелени и мокри кърпи за нежната детска кожа Toujours. Продуктите за бебета на Лидл България са с оптимално съотношение качество-цена и са идеален помощник на родителите в грижата за най-малките.

Посетителите на щанда на Lidl ще могат да се уверят в качеството на пелените и дрешките, и ще имат шанс да спечелят награди.

Реклама