Connect with us

Рок/Метъл

LIEVEIL И CUPOLA ЩЕ СВИРЯТ С DARK FUNERAL И CARACH ANGREN


Avatar

Публикувано

на

DARK FUNERAL

LIEVEIL и CUPOLA са двете групи, които също ще видим в петъчната вечер на 9 декември от 19:00 часа на сцената на столичния клуб Mixtape5. След тях на сцената ще видим DARK FUNERAL и CARACH ANGREN, които както стана ясно преди време  ще изнесат първите си хедлайнерски програми на родна сцена.

LIEVEIL band pic 1

LIEVEIL са група, създадена през 2010 година във Варна, свиреща експериментален метъл и силно подчертан уклон към техничните екстремни стилове.

cupola-band-1

CUPOLA са столична формация, създадена през 2006 година, свиреща мелодичен блек метъл. И двете групи са много добре познати на родните фенове и бяха сред 36-те финалисти на тазгодишното издание на W:O:A Metal Battle Bulgaria. LIEVEIL дори надделяха в конкурса и представиха родната сцена на големият финал по време на 27-мото издание на Wacken Open Air в Германия. 


Билети за събитието се продават в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са бензиностанции OMV, магазините на Orange, Пикадили,  Technopolis, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Office 1 Superstore, касите на Изи Пей, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб – упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Advertisement

Предстои оповестяването на подробности. Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!

Вижте представянето на LIEVEIL на Wacken Open Air:

 

Видео на CUPOLA:

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement