Connect with us

Музика

Lil Phil гостува в :PM CLUB

Avatar

Публикувано

на

Lil Phil & Justin Timberlake

Lil Phil и Justin Timberlake, снимка: PR

На 20 ноември, :PM CLUB ще посрещне световната денс звезда Lil Phil. Известният хореограф и танцьор от клиповете и турнетата на Justin Timberlake, Usher, Mariah Carey, Craig David и Britney Spears, идва за първи път у нас по покана на хитовия столичен клуб. Роденият в Белгия танцьор с африкански корени ще гостува на традиционното черно парти в четвъртък вечер King Vanity Black, за да представи ексклузивно денс шоу с родните професионалисти Пламен Андреев-Пачо (The Hive) и Здравко Костадинов (Groovez).

Lil Phil е съпортвал сценичните изпълнения на Backstreet Boys, Outcast, Brandy, Wu Tang Clan и участвал в редица реклами на спортни брандове и денс реалити формати в Италия. Още на осем годишна възраст той е запленен от хип-хоп културата и започва да тренира с по-големите си братя, овладявайки техниките на стрийт танците и създавайки свой уникален стил. Неговите експлозивни изпълнения и креативност го отвеждат до върховете на световната денс сцена, където днес е определян като един от най-големите хип-хоп таланти.

Ден преди да представи своя авторски перформънс в :PM CLUB, Lil Phil ще посети Derida Dance Center в столицата (19.11/20:00ч.), за да проведе специален уъркшоп с всички български фенове на танцовото изкуство. По време на него, денс звездата ще отправи предизвикателство към участниците – двете най-добри танцьорки от уъркшопа ще бъдат включени в лайв шоуто на сцената на King Vanity Black на 20 ноември. Lil Phil лично ще избере победителките в танцовата задача, и заедно с българските си колеги Пачо и Здравко, ще представят впечатляващо денс шоу по негова хореография.

poster 2011

Continue Reading
Advertisement