Connect with us

Lifestyle

L’Oréal Paris представя новата си линия продукти Elseve Bond Repair

Avatar

Публикувано

на

В основата на продуктите е иновативната формула с лимонената киселина – доказана грижа за всички типове коса

L’Oréal Paris, световният лидер в областта на козметиката, представи нова линия продукти за грижа за косата – Elseve Bond Repair. Те осигуряват комплексна грижа за косата, започваща още преди шампоана, за дълбоко възстановяване и подхранване на увредената коса. Основната съставка на Bond Repair е лимонената киселина, която възстановява увредените връзки във влакната на косъма, заздравява я и възвръща блясъка ѝ.

Лимонената киселина, съдържаща се в повечето цитрусови плодове, е известна с полезното си действие в грижата за косата. Иновативната формула на линията L’Oréal Paris Elseve Bond Repair използва тази киселина за възстановяване на увредените връзки в ствола на косъма, благодарение на нейната молекулярна структура. Молекулата на лимонената киселина е достатъчно малка, за да проникне дълбоко във влакната на косъма и да възстанови връзките, намиращи се в неговата основа. След нанасяне, молекулата успешно неутрализира минералните йони, които са причина за увреждането на връзките в косъма.

Благодарение на оптималната pH стойност във формулата на лимонена киселина, грижата и възстановяването на увредените кичури са изключително успешни. Косата става по-устойчива на ежедневните агресори, а липидните ѝ слоеве се възстановяват, което допринася за увеличаване на мекотата и блясъка ѝ. Ползите от формулата с лимонена киселина са научно доказани чрез лабораторни тестове.

Новата линия продукти е специално създадена за задълбочено възстановяване и защита на косата, която често се накъсва вследствие от разресване, боядисване и стилизиране. Резултатът от използването на тези продукти е постигането на 98% по-силна коса* и 82% по-ефективно възстановяване на увредените връзки в ствола на косъма*. Линията  L’Oréal Paris Elseve Bond Repair включва три основни продукта – шампоан, балсам и грижа преди шампоана (иновативната стъпка в грижата за косата) – Elseve Bond Repair Treatment, който се нанася преди останалите.

Advertisement

Терапията преди шампоана се нанася на мокра коса от корените до върховете и се оставя да действа в продължение на 5 минути, след което се изплаква обилно. Като следваща стъпка се нанасят шампоанът и балсамът от същата серия. В допълнение към възстановяването на силата на косата, серията L’Oréal Paris Elseve Bond Repair предлага уникално сетивно изживяване. Грижата преди шампоана и балсамът имат кремообразната текстура, която се съчетава с богатата и щедра пяна на шампоана. Тези три продукта вече са налични в дрогериите в цялата страна. Опитайте ги и възстановете косата си отвътре навън!

*Научни изследвания, извършени след използването на грижата преди шампоана, шампоана и балсама.

Continue Reading
Advertisement