Connect with us

Събития

Loud Concerts представя СКУБИ-ДУ и МИСТЕРИЯТА НА ПИРАМИДАТА

Avatar

Публикувано

на

ScoobyDoo Sofia Poster 6

ScoobyDoo-Sofia-Poster-6Скуби-Ду и компания ще оживеят и ще забавляват зрителите в зала 1 на НДК. Един от най-популярните детски спектакли ще се състои на 21 февруари следващата година от 19 часа. Невероятното комедиино изпълнение на актьорите е съпроводено от много песни, танци и специални ефекти.

Билетите за спектакъла СКУБИ-ДУ и МИСТЕРИЯТА НА ПИРАМИДАТА в зала 1 на НДК на 21 февруари 2015 г. са в продажба в мрежата на Еventim (www.eventim.bg), магазинитe Office 1 Superstore, Germanos, OMV, Picadilly от днес, 17 септември.
Ценовите категории са от 20 до 65 лева, в зависимост от местоположението в залата. Има и ограничен брой VIP места, които са на цена 80 лева.

Ето и сюжета на СКУБИ-ДУ и МИСТЕРИЯТА НА ПИРАМИДАТА:
Скуби-Ду, Шаги, Фред, Велма и Дафни пристигат в Египет, за да разрешат загадката около пирамидата на фараон Хатчепсут. Изглежда лесна задача, но героите трябва да се изправят срещу мистериозни мумии, както и яростта на фараона, който превръща всеки, осмелил се да приближи пирамидата … в камък!

Въпреки че приключенията на Скуби-Ду и неговите приятели започват през далечната 1969 година, настоящата продукция доказва, че кучето продължава да вълнува и днес малчуганите както преди 45 години. Спектакълът СКУБИ-ДУ и МИСТЕРИЯТА НА ПИРАМИДАТА е поставен за пръв път през 2012 година, след суперуспешното турне на предишното шоу Скуби-Ду и the Pirate Ghosts. То е обиколило Европа (Франция, Великобритания, Ирландия, Полша, Гърция, Литва и мн.други) и е гледано от над 900 000 души.

Елате на шоуто СКУБИ-ДУ и МИСТЕРИЯТА НА ПИРАМИДАТА, което гарантира 90-минутно забавление не само за най-малките, но и за цялото семейство!!! Дата – 21 февруари, място – зала 1 на НДК, начало – 19 часа. Очакваме Ви!

NDK-ScoobyDoo-NEW-PR

Advertisement
Continue Reading
Advertisement