Открийте ни и в

Музика

Low Deep T с голям концерт в София

Avatar

публикувано

на

Low Deep T с голям концерт в София 141

На 26-ти май, световно известният певец и продуцент Low Deep T, пристига за първия си голям концерт в България. В зала 1 на НДК, съвременният крал на афро-соул музиката ще представи последния си трети студиен албум „Saved By The Music“, който излезе на музикалния пазар през месец март и най-новия хит от него “ When I Get Down“ („I Don’t Stress“).

Известен като „нежния гигант на хаус музиката“, Low Deep T е и добре познат на меломаните с чувствените си соул изпълнения и дълбоките и въздействащи вокали, които умело комбинира с африкански бийтове.  Кадифеният му глас е и един от най-завладяващите елементи на супер хита „Casablanca„, както и парчета като „Big love“,  „Got 2 Find Love“ и много други.

След трите клубни посещения у нас, Low Deep T се завръща, този път на голяма сцена, за да представи пред българските си фенове един по-различен музикален афро-соулфул проект – комбинация от динамични денс изпълнения, лайв ди-джей съпорт и звезден подбор от български музиканти. За специалната селекция на родните артисти, които ще се качат с него на сцената в Зала 1, НДК, британецът ще пристигне месец по-рано.

Неслучайно новата шоу концепция на английския изпълнител е насочена не към клубната сцена, на която всички са свикнали да го виждат, а към изпълнения на живо с лайв бенд. След безбройните разпродадени клубни участия по цял свят, това е най-естественият ход в развитието и надграждането в концертната програма на талант от този ранг. Екзотичният изпълнител с кадифен глас обещава вечер, изпълнена с много емоции и дълбочина.

Билетите за първия голям концерт, на една от най-актуалните звезди на съвременната музикална сцена, са на цени от 20лв. до 80 лв.  и могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и партньорските каси.

Реклама