Connect with us

Lifestyle

LUNA™ е най-продаваният продукт на FOREO

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

С новаторския си дизайн и усъвършенствана технология LUNA™ на FOREO днес е най-продаваният продукт на бранда. За 10 години от пускането си на пазара тя се утвърди и като най-успешният уред за почистване на лице в света със звездни фенове като Ким Кардашиян и Майли Сайръс. Устройството промени начина, по който хората подхождат към рутинната си грижа, осигурявайки нов стандарт за ефективност, удобство и здраве на кожата.

Този юли FOREO празнува своята десета годишнина и по този повод, брандът прави равносметка на успехите си, като се отправя на пътешествие по алеята на спомените и се връща назад към самото начало.

Как възниква LUNA?

За любимите си хора ние винаги искаме най-доброто. Точно както Филип Седич, основателят на FOREO, искал да подари на съпругата си нещо специално за годишнината им – първокласна четка за лице. Но радостта се превърнала в ужас, когато „деликатната“ четка причинила повече проблеми, отколкото ползи. Когато Филип се вгледал по-внимателно забелязал, че найлоновите косъмчета били твърде груби за кожата на лицето и били идеално място за развитие на нежелани бактерии. Този неуспешен подарък го вдъхновил за една нова идея и ето днес – FOREO e постоянно разрастващ се бранд, който променя правилата и индустрията.

Advertisement

През 2013 г. на Филип Седич му хрумва идеята да създаде подобрена версия на вече съществуващите по това време четки за почистване на кожата. Знаейки, че не иска да следва стъпките на другите брандове на пазара, той започнал да търси антибактериален фин силикон, който не дразни кожата, а нежно я почиства в дълбочина. Нарича първата такава четка LUNA™, защото е направена от същия материал като първите ботуши, стъпили на Луната.

„Когато създадохме LUNA™ през 2013 г., знаехме, че сме направили нещо революционно. Това, което не знаехме, обаче, беше отзвука, който иновацията ни ще получи, и колко бързо новината ще се разпространи. Няма НИТО ЕДНА марка, която през последните 100 години да е станала толкова популярна в толкова много страни по света, колкото FOREO. От самото начало мисията ни беше ясна. Ние не просто продаваме продукти, ние създаваме ново начало“, разказва Филип Седич, основател и главен изпълнителен директор по иновациите на FOREO.

Откакто се появи на пазара, LUNA™ завладя сърцата на ентусиасти и професионалисти в областта на грижата за кожата, както и на известни личности като Ким Кардашиян и Майли Сайръс. Със своята уникална комбинация от иновативна технология и изработка, това устройство се превърна в задължителна част от рутината за тези, които търсят истински трансформираща грижа за кожата.

LUNA™ промени начина, по който почистваме кожата си, гарантирайки ни забележителни резултати, които надминават тези на традиционните методи. Във FOREO обичаме иновациите и вярваме, че козметичната индустрия е заседнала във времето твърде дълго и искахме да предизвикаме пазара като предложим нещо невиждано досега. Нашата цел е да направим качествената грижа за кожата достъпна за всички, независимо от техния бюджет, местоположение или тип кожа. Искаме да създадем общност от хора, които обичат грижата за кожата и искат да подобрят здравето и външния си вид“, добавя Филип Седич.

Еволюцията на LUNA™ 

Advertisement

От 2013 г. насам дизайнът на LUNA™ еволюира през годините – както последното поколение iPhone се развива, така и LUNA™ се променя за едно още по-добро потребителско изживяване. Миналата година FOREO представи четвъртото си поколение LUNA – LUNA™ 4. Със своите несравними възможности за персонализация и набор от мощни почистващи и масажни режими, тя предлага изживяване, което отговаря на индивидуалните нужди на всеки.

Какво можем да очакваме от следващото поколение на LUNA? Въпреки, че от FOREO все още не могат да споделят точни детайли, това, което потребителите може да очакват, е нещо много иновативно. Тъй като FOREO продължава да бъде лидер в иновациите в грижата за кожата, компанията остава ангажирана да предоставя на клиентите инструментите, от които се нуждаят, за да постигнат желаните резултати. LUNA™ е доказателство за това, предлагайки трансформиращо и неповторимо изживяване.

За да закупите LUNA или да разгледате цялата гама от иновативни продукти за грижа за кожата на FOREO, отидете на www.foreo.com или на сайтовете на официалните партньори на марката, като Notino.bg, ZlatnaRibka.com, Arlen.bg, Answear.bg, Xpertbeauty.bg, Makeup.bg.

За да научите повече за най-иновативната марка в света на технологиите за красота и най-новите продукти на FOREO, посетете foreo.com или последвайте @foreo_official в Instagram.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement