Connect with us

Музика

LUNIKK подгряват Руши в София

Avatar

Публикувано

на

Остават броени дни до голямото ново шоу на Руши в ивент центъра на Пиротска 5. А за да е напълно космическа вечерта, в събитието ще се включат и LUNIKK.

Експерименталното поп дуо е създадено от Кристина Йорданова и Дени Попов. Двамата се запознават, още когато Дени е китарист в рок група, а Кристина изобщо не подозира, че може да има общо с музиката. Докато тя си води тетрадка с поезия, наречена „Да колонизираме Марс“, бандата на Дени постепенно се разпада. И така, след много споделени моменти и разговори за музика, двамата разбират, че са на едни и същи честоти и искат да обичат и мразят света заедно, през едни и същи великолепни мелодии.

Всички, които са имали шанса да ги видят на сцена заедно, са напълно опиянени от таланта им. Не ги пропускайте и вие!

А след тях – и невероятното ново шоу на Руши. Специалната програма е с четирима талантливи танцьори и хореография от Милен Данков. Освен всички любими хитове, поп звездата ще направи на живо и някои нови парчета, а към него на сцената ще се присъедини китаристът Иво Чалъков (Тангра, Gravity Co.). Шоуто включва и мултимедия, и много сценични костюми, за да е пълно партито. Елате да си припомните как танцуват сърцата!

ФБ събитие СОФИЯ: https://www.facebook.com/events/1398829807534442/

Advertisement

Билети СОФИЯ, Пиротска 5: https://cutt.ly/z4mT9o8

Continue Reading
Advertisement