Connect with us

Кино

Mесеца на любовта започва с романтична комедия по FilmBox Extra

Avatar

Публикувано

на

Актьорите Дейвид Сътклиф и Дженифър Уестфелд обещават спираща дъха история с филма „Преди да кажеш „Да“

В месеца на любовта програмата на FilmBox Extra ще завладее зрителите с една от любимите романтични комедии — „Преди да кажеш „Да“. Акцент на филма е любовта между харизматичния Джордж  и чаровната Джейн, която не познава граници. В него се преплитат минало и бъдеще, а в центъра е сериозна автомобилна катастрофа. Дали връщането назад във времето ще доведе до положителен отговор на чувствата между двамата млади в настоящето? Зрителите ще могат да разберат развитието на вълнуващата история този петък от 17:30 часа по FilmBox Extra. 

Лентата на интересния сюжет разкрива историята на Джордж и Джейн, които отскоро се виждат. Тя е имала разочароващ първи брак и не иска да се обвързва сериозно. Сценарият се развива неочаквано с претърпяването на катастрофа, която връща Джордж 10 години и 3 дни назад, точно преди Джейн да се омъжи за бившия си съпруг. Тази възможност за Джордж може да промени изцяло бъдещето и да спаси своята любима от разочарованието, което ѝ пречи да каже така желаното „Да“. Зрителите ще могат да се потопят в интригуващия романс на двамата влюбени този петък от 17:30 часа по FilmBox Extra.

Режисьор и сценарист на продукцията са Пол Фокс и Елена Круп.  Блестящата им работа заедно успява да създаде тази чудесна романтична комедия. Необикновената комбинация от любов, хумор и фантастика със сигурност ще заинтригува зрителите. Впечатляващите актьорски умения на главните персонажи показват неописуема химия между тях. Актьорите Дейвид Сътклиф и Дженифър Уестфелд разквазват за силната любов, трепета и вълнението.

„Преди да кажеш „Да“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, които са част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement