Открийте ни и в

Музика

Maisie Peters пусна чисто новия си сингъл

Avatar

публикувано

на

Maisie Peters пусна чисто новия си сингъл 141

снимка: ПР

Следвайки първото си изпълнение по New Music Daily Radio на Zane Lowe, Maisie Peters пусна чисто новия си сингъл ‘Psycho’. Съвместно писан с Ed Sheeran и Steve Mac, ‘Psycho’ е първото издание на Maisie след подписването с лейбъла на Ed, Gingerbread Man Records, и е второто предложение от наскоро анонсирания дебютен албум ‘You Signed Up For This’, излизащ на 27 август и с  предварителна поръчка сега.

С ударното си продуциране и незабавно запомнящ се припев, ‘Psycho’ показва вдъхновената  Maisie, разсъждаваща върху токсична връзка и емоционално злоупотребяващи бивши.

Тя обяснява: “‘Psycho’ разказва драматична история за някого, чиито лъжи го настигат и който се чувства малък, когато наранява другите. Мисля, че това е нещо, достатъчно близко, с което всички по света се припознават, включително и аз“.

В кинематичното музикално видео, съвместно писано от Maisie и режисьора Louis Bhose (Loyle Carner, Arlo Parks),

я следваме в измислянето на съвършен план да обърка изневеряващият й бивш приятел чрез подбиране на група жени, които да я имитират.

‘Psycho’ следва предишния, оглавил класацията на iTunes сингъл на Maisie, ‘John Hughes Movie’, и ‘Trying: Season 2 (Apple TV+ Original Series Soundtrack)’, който тя написа и подбра изцяло миналото лято, докато едновременно работи по ‘You Signed Up For This’.

Не пропускайте да уловите изпълнението на Maisie в най-големия британски фестивал това лято и последвайте Maisie Peters Book Club в Instagram за месечни интервюта с някои от най-утвърдените имена в литературата (Naoise Dolan, Elif Batuman, Julia Samuel).