Connect with us

Музика

Marilyn Manson с музикален хаос „WE ARE CHAOS“

Avatar

Публикувано

на

Фотокредит: Анимато Мюзик/Universal Music Group

 Един от най-предизвикателните артисти на световната алтърнатив рок сцена, Marilyn Manson, представя днес 11-тия си студиен албум – WE ARE CHAOS (Universal Music Group/Анимато Мюзик). Продуциран от носителя на ГРАМИ® – Shooter Jennings [Brandi Carlile, Tanya Tucker] и Manson, албумът с 10 песни е създаден, записан и завършен преди пандемията от COVID-19 да блокира целия свят.

Manson разкрива новината за албума с премиерата на заглавното парче “WE ARE CHAOS” в края на юли 2020 г. Видеото към него е режисирано, заснето и обработено от Matt Mahurin (U2, Queensrÿche, Metallica, Dreams So Real, Jaye Muller (J.), Tracy Chapman, Tom Waits, R.E.M., Alice In Chains).

Картината на Manson, Infinite Darkness, която е изобразена на обложката на албума, е създадена специално за музиката в него. Изящните арт творби на Manson продължават да получават признание в цял свят, включително в галерии и музеи от Маями, през Виена до Москва.

За албума Manson споделя:

Advertisement

“Сега, като слушам  WE ARE CHAOS, все едно беше вчера, или като че ли светът се повтаря и историите от вчера са все така актуални и днес.

“Този концептуален албум е огледалото, което Shooter и аз създадохме за слушателите – това, в което ние няма да се взираме. Има толкова много стаи, килери, сейфове и чекмеджета. Но в сърцето на твоя музей от спомени, най-лошото нещо са огледалата. Сенки и духове докосваха ръцете ми, докато пишех тези текстове.

Continue Reading
Advertisement