Connect with us

Музика

Mark Stam и „Waiting“ продължават концептуалния проект THE SESSION

Avatar

Публикувано

на

mark stam waitng

снимка: Global Records/Вирджиния Рекърдс

Румънският изпълнител Mark Stam представи ново поп парче за невъзможната любов. „Waiting“ разказва за младо момче и неговото разбито сърце. „Хората казват, че истинската любов започва, когато приключи, но през годините главният герои в песента продължава да я търси и да я чака“, споделя Mark. Сингълът е създаден от Stam по време на спонтанна студийна сесия с David Ciente, Eduard Serei и AMI, автори са Stam, Rodica Olisevschi и Ciente, а музиката е продуцирана отново от Stam и Ciente, заедно с Eduard Serei and AMI.

„Въпреки че в началото всички искахме да дадем живот на парчето в международната музикална индустрия възможно най-бързо, осъзнахме, че то означава много за нас и че сме истински привързани към него, затова в рамките на шест месеца работих по „Waiting“ с Rodica Olisevschi, за да мога да го направя перфектно. Процесът по писане и усъвършенстване на песента беше наистина специален, тъй като всички ние опитахме да съберем личните си истории на едно място, за да създадем едно общо преживяване“, разказа Mark.

Заснет в рамките на само седем часа, видеоклипът към „Waiting“ поставя на фокус танцовите умения на Mark, а идеята в него е „търсенето на невъзможното и лутането из улиците на живота“, споделя той.

THE SESSION представлява серия от проекти на артистите на Global Records, които създават въздействащи тракове и концептуални музикални видеа, заснети в геометрични пространства, като главен фокус в тях са емоциите, които изпълнителите предават чрез мелодия и текст.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement