Connect with us

Музика

Martin Garrix и JVKE представят новата си песен „Hero“

Avatar

Публикувано

на

hero jpg

Кредит: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

В сътрудничество с Nuverse, Second Dinner и MARVEL Entertainment, космическият диджей и продуцент Martin Garrix и певецът и автор на текстове JVKE представят новата си песен „Hero“, подкрепена от изпълнен със супергерои музикален клип. В това зашеметяващо приключенско видео, вдъхновено от хитовата игра MARVEL SNAP, епичните любовни истории на Marvel биват използвани като лупа, през която се наблюдават премеждията на влюбването.

Във видеото, JVKE изпада в дълбок размисъл, когато получава твърде познатото съобщение „Можем ли да поговорим?“ от бившата си приятелка. С течение на клипа, той продължава да изследва върховете и спадовете на връзката си чрез любимите на феновете любовни истории от филмите на Marvel като Spider-Man & MJ & Sandman, T’challa & Storm и Wanda & Vision. Това е първият път, когато тези герои на Marvel се появяват в музикален видеоклип.

„Hero“ изследва една нова страна от творчеството на Garrix, едно по-мистериозно и нежно звучене, с което вокалите на JVKE перфектно се сливат. Песента вече предизвика трепетно вълнение по целия свят, когато диджеят обяви издаването й преди няколко седмици.

Advertisement

„За мен е голяма чест да бъда част от този проект. Обичам да изследвам нови територии с моята музика и съм много развълнуван, че сингълът най-накрая излиза днес“, споделя Garrix.

Завладяващото музикално видео е създадено от престижното лондонско анимационно студио The Line Animation и направи своя официален световен дебют на The Game Awards, където MARVEL SNAP е номинирана за наградата за най-добра мобилна игра.

Continue Reading
Advertisement