Открийте ни и в

Музика

Masked Wolf и ‘Astronaut In The Ocean’ продължават възхода си

Avatar

публикувано

на

Masked Wolf и ‘Astronaut In The Ocean’ продължават възхода си 141

На 13 години Harry Michael aka Masked Wolf започва да пише, слушайки  Eminem и 50cent, както много други тийнейджъри по това време.

Докато расте той открива повече музикално влияние от  Kevin Gates, Drake и Joyner Lucas, които само засилват желанието му да застане пред микрофона и покаже звученето си.

През последните 12 месеца на процъфтяващата си кариера Masked Wolf събра над 80 милиона стрийма във всички платформи и може да отдаде това на връзката си с аудиторията, която се превърна от слушатели за първи път към упорити фенове.

Masked Wolf чувства, че успехът не може да бъде постигнат без възможността да говори за менталното си здраве и приканва околните да направят същото. Този подход му даде непоколебимата увереност да напише хитовия си сингъл ‘Astronaut in the Ocean’. Той има невероятно съобщение, което да сподели, и не е изненада, че тракът вирусно се разпространи по целия цвят.

Masked Wolfима свой уникален стил и звучене, които са добре дошла ваксина за култура и финес, с които ще пробие международната сцена за нула време.

Реклама