Connect with us

EDM

Mastercard предлага безценно преживяване с Армин Ван Бюрен на шоуто Solar ARMIN ONLY Embrace

Avatar

Публикувано

на

Mastercard and Solar ARMIN Only show

Mastercard дава възможност на българските картодържатели да изживеят отблизо емоцията от лична среща със своя идол Армин Ван Бюрен по време на шоуто Solar ARMIN ONLY Embrace на 17-ти септември. Всеки фен с безконтактна карта Mastercard, който вземе участие във фотоконкурса на Mastercard на страницата на Yalta CLUB във Facebook, участва в състезание за спечелването на специален пропуск за шоуто и пас за Meet & Greet сесията с Армин, броени  часове преди събитието.

Удостоеният 5 пъти с наградата за най-добър DJ в света, Армин ван Бюрен, ще събере заедно българските фенове на електронната музика с грандиозно представление в зала Арена Армеец в Деня на София. Глобалната технологична компания Mastercard, партньор на шоуто ARMIN ONLY Embrace в България, е подготвила изненади за своите картодържатели, за да направи зрелищното изживяване наистина безценно.

Само с едно доближаване на безконтактната си карта в специално разработено приложение още на входа на залата, феновете имат възможността да спечелят достъп до бърза лента, за да стигнат първи до своя идол.  Специален кът за индивидуални DJ уроци е предвиден за най-запалените почитатели на хаус музиката, които могат да „подгреят“ преди партито, като се докоснат до изкуството на популярния музикант. DJ инструктори ще учат любителите на музиката как да миксират на DJ конзоли, като всеки има шанса да създаде свой собствен бийт. Най-добрите DJ-и сред гостите ще бъдат наградени с уникални тениски.

Гостите на VIP зоната по време на шоуто ползват още безценни предимства, ако платят с безконтактна дебитна или кредитна карта Mastercard на баровете – отстъпка от цените на напитките и възможност да вземат обратно до вкъщи VIP Yellow такси пред входа на залата, в което отново да платят безконтактно с Mastercard.

В Mastercard вярваме, че преживяванията имат по-голяма стойност от материалните неща, затова се стремим да създаваме безценни и незабравими емоции на нашите картодържатели всеки ден и навсякъде. Чрез партньорството ни със Solar и  ARMIN ONLY бихме искали да очароваме българските картодържатели, като им осигурим безценно преживяване в една от любимите им областимузиката., коментира Ваня Манова, мениджър на Mastercard за България и Македония.

Mastercard традиционно подкрепя значими развлекателни и културни събития по цял свят, сред които фестивали като EXIT, ULTRA Europe, Берлинале, филмовия фестивал в Кан и филмовия фестивал в Сараево, където притежателите на Mastercard се докосват до безценни преживявания и ползват допълнителни предимства.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement