Открийте ни и в

Lifestyle

MasterCard представя своята първа в България премиум програма

публикувано

на

MasterCard представя своята първа в България премиум програма 137

Често пътувате и пазарувате онлайн? Насладете се на невероятни изживявания като истински ценител!

MasterCard представя своята първа в България премиум програма за лоялност, която дава възможност за невероятни изживявания по време на пътуване и през свободното време на притежателите на Gold, Platinum, World и World Elite MasterCard карти

Желаете ли да се отпуснете в специалните салони на летището преди полет, да получавате привилегии по време на престоя си в хотел или пък десерт за перфектен завършек на вашата гурме вечеря? Ако обичате да се чувствате специални, където и да отидете, вие най-вероятно сте част от участниците в проучването MasterIndex 2015, които оценяват ползите от това да имат премиум възможности на свое разположение, защото са притежатели на премиумдебитна или кредитна карта.

Общо 24,7% от анкетираните в последното проучване MasterIndex 2015 отговарят, че предпочитат премиум привилегии като награди, достъп до VIP салоните на летищата, консиерж услуги, ако се предлагат от банката, издател на тяхната карта. И въпреки че традиционните ползи все още са търсени от значителна част от потребителите – 21.8% от българските картодържатели предпочитат висок кредитен лимит, а 20.9% – търговски отстъпки, специалните бонуси, които обогатяват преживяването на потребителите стават все по-предпочитани. За сравнение, през 2014 г. само 13% от анкетираните са заявили, че искат да се възползват от подобни привилегии.

„Създадохме уникална програма за лоялност, която предлага на нашите премиум картодържатели един нов свят от възможности. Те могат да се насладят на своето пътуване и свободно време от настаняването в хотела през изисканата вечеря до изключително изживяване по време на пазаруването си при най-добрите търговци“, казва Артур Туремка, генерален мениджър на MasterCard  за региона на Балканите.

Премиумпрограмата за лоялност на MasterCard предлага на собствениците на Platinum, Gold, World и World Elite MasterCard карти уникални възможности да получат изключителни привилегии при пазаруване от най-добрите търговци. Тявключванай-добрите български и международни компании, които предлагат премиум пътнически услуги, кулинарни шедьоври и продукти за красота, мода и дома от най-високо качество. Така че следващия път, когато летите с BulgariaAir, не забравяйте, че можете да се възползвате от сребърно членство в програмата за лоялност на авиокомпанията FLY MORE.

Също, можете да получите безплатен достъп до всички удобства в SKYLounge и салоните Jet Lounge на международното летище във Виена, както и салона за гости “Преслав” на летище София. Можете да направите резервация за луксозни транспортни услуги Lux Trans, предоставени  от Yellow Taxi, или да получите специални привилегии при посещение редица хотели, ресторанти, магазини и други – Kaliakria resort, Yastrebetz Wellness & Spa hotel, Kamengrad Spa hotel, Omaia eco village, Fiesta Travel agency, La Casa, Corso, La Terrazza and Este, Gloria Mar, Pandora, Fashion Days, Douglas & Beauty|Zone, Nido furnitures and Optic Gallery. Подробности по офертитеможете да намерите на интернет страницата на MasterCard. И не забравяйте да регистрирате онлайн вашата премиумдебитна или кредитна карта за допълнителни изненади и предимства.

Реклама