Connect with us

Музика

MAZE e утвърдено алтернативно място в София

Avatar

Публикувано

на

Ако се кефиш на world, hip hop, jazz, reggae и рок музика, направо си попадаш на мястото, като слезеш в MAZE. Underground по местоположение и убеждения, „Мазето” е сред утвърдените алтернативни места в София. Там се събира най-креативната част от софийското общество – за концерт, литературно четене, игра на джага, билярд…или просто за разговор, придружен от приятни напитки. Club MAZE работи на пълни обороти с обновена, вдъхновяваща сцена и уютен бар. Бурканите с компоти и друга зимнина, щайгите, бъчвите, старият телевизор и дървените елементи от интериора ни карат да се чувстваме като в истинско мазе.

oratniza-maze

Събитията в MAZE предлагат забавления във всеки ден от седмицата. В неделя и понеделник ‘BIR @ BAR’ те кани да се насладиш на спокойна атмосфера и да опиташ бира, която не можеш да намериш никъде другаде. На 27 ноември на бара гостуват две чешки пивоварни -Two Tales and Lucky Bastard и има happy hours, защото цените са намелени цялата вечер.

ART2D2’ във вторник е вечер за изкуство и култура в MAZE, която предлага интересни теми и срещи с дейци на културата. Поезията не се плаши от зимата и в ноемврийското издание на Голямото четене (29.11) ще се стоплим със стиховете на пъстра група поети.

Всяка сряда club MAZE предлага сцена за отворен JAMilicious сешън с участието на най-добрите от ъндърграунда на София. Свири ти се? Включи се в джема! Импровизациите и музикалните експерименти са важни за развитието и усъвършенстването на всеки един музикант. Ако пък не свириш на нищо, имаш възможността да бъдеш не по-малkо важна част от джема, каквато е публиката. Входът е свободен.

maze-november-bw3

‘Uncovered’ в четвъртък те кани да откриеш селекция от качествена музика на нови български проекти. Един от най-успешните трибюти на Red Hot Chilli Peppers ни очаква утре в MAZE.

Advertisement

Петък и събота са наречени неслучайно ‘It’s My Live’ – тогава в клуба свирят утвърдени български и чуждестранни групи. Този петък ще чуем и видим на живо Оратница, с последен концерт в София за тази година. В събота е време за swing танци на партито на The Zoot’s Suspenders.

Остава само една седмица до концерта на британеца Finley Quaye. На 2 декември ще се насладим на кадифения му глас и акустичните му китарни рифове. Купонът през декември продължава!

Виж какво те очаква в MAZE:

https://www.facebook.com/pg/mazesofia/events/?ref=page_internal

Advertisement
Continue Reading
Advertisement