Connect with us

Музика

Megadeth пристигат в София ден по-рано

Avatar

Публикувано

на

Megadeth Dystopia 5000DPI300RGB

Легендите на трашметъла Megadeth пристигат в България утре – 6 юли! Концертът  ще се състои на 7 юли, четвъртък в столичната зала „Универсиада“.

В деня на събитието входовете на залата ще въдат отворени в 18:30 ч., а билетната каса на залата ще работи от 10:00 до 22:00 ч. За всички притежатели на билети от категорията “priority access” ще бъде обособен отделен вход, който ще бъде отворен 15 минути по-рано – точно в 18:15 ч.

Шоуто ще започне в 20:00 ч. със сета на една от най-прогресивните млади метъл банди на Швеция – Beyond All Recognition, които ще подготвят публиката за големия хедлайнър. Megadeth се очаква да се качат на сцената малко след 21:00 ч.

За престоя си у нас бандите са избрали здравословно меню и са поискали традиционни български ястия и кисело мляко.

Призоваваме всички посетители да носят със себе си документи за самоличност. Деца до 10-годишна възраст ще бъдат допускани на концерта без билет и без право на седящо място. Всички лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани на събитието само с пълнолетен придружител и попълнена декларация. Документът може да бъде изтеглен предварително от заглавната страница на http://www.ticketpro.bg или да бъде попълнен на място. Бланки с декларация за придружител на непълнолетно лице могат да бъдат получени и на билетната  каса на Тикетпро в зала “Универсиада”.

Advertisement

Забранено е внасянето на звукозаписна техника,  професионални и полупрофесионални фотоапарати със сменяем обектив,  видео камери, прожектори и лазерни точкови фенерчета. Строго забранено е внасянето в залата на храна и напитки, хладно и огнестрелно оръжие, леснозапалими и отровни вещества, стъклени бутилки и всякакви опасни предмети. Охраната ще конфискува всичко, което по някакъв начин застрашава безопасноста на публиката и артистите. На събитието няма да бъдат допускани лица под въздействието на наркотици или алкохол.

Continue Reading
Advertisement