Connect with us

Tехнологии

Mercusys® пуска Whole Home Mesh Wi-Fi система за пълно покритие на целия дом

Avatar

Публикувано

на

Mercusys®, компания, специализирана в доставката на най-важните устройства, които формират основата на съвременната онлайн свързаност, пуска в продажба на българския пазар своята първа Whole Home Mesh Wi-Fi система AC1200, Halo S12 (2-Pack).

Безпроблемната Wi-Fi връзка е от съществено значение за потребителите, когато гледат любими филми, играят онлайн игри или използват смарт устройства. Mesh системата Halo S12 (2-Pack) използва мощността на два отделни модула AC1200, осигуряващи стабилно и разширено покритие до 260 м2. С Halo S12 потребителите ще се радват на непрекъсната защитена връзка във всяка стая, без да се налага да променят работната мрежа или да нулират своя рутер.  

Безпроблемна Wi-Fi връзка във всеки ъгъл на дома или вилата, по всяко време

В наши дни, Интернет връзката е от съществено значение за повечето ежедневни дейности на съвременния човек. Необходимостта от Wi-Fi покритие във всяка стая на дома, както и високите скорости на трансфер са задължителни фактори за повечето потребители. Halo S12, с технологията Mercusys Mesh, отговаря на всички тези нужди и работи като уникална система, способна да гарантира силен Wi-Fi сигнал навсякъде у дома. Системата е в състояние да покрие големи площи, а при необходимост, покритието може да бъде разширено по всяко време, само чрез добавяне на нови Halo модул.

Seamless Roaming – повече сигурност във всеки аспект

Advertisement

Интелигентните устройства, свързани към Мesh системата Halo S12, доставят възможно най-силния

възможен сигнал и капацитет за предаване на данни. Дори когато потребителят е в движение, Wi-Fi връзката остава стабилна, без прекъсване и без забавяне, за да осигури безпроблемна игра за геймърите или качествени видеоконференции за всички, които работят от комфорта на собствения си дом.

Непрекъснато забавление от всяко устройство

AC1200 производителността (867 Mbps в честотната лента от 5GHz и 300 Mbps в тази от 2.4GHz) превръща Halo S12 в мощна Мesh система, с мрежови скорости три пъти по-бързи в сравнение със скоростите постигани с рутерите от предишното поколение, благодарение на безжичната технология 802.11ac, която трансформира Halo модулите в устройства, способни да поддържат свързани телефони, компютри, таблети и други IoT устройства, работещи с пълен капацитет.

Функцията Self-Healing, за най-доброто онлайн изживяване

Advertisement

Ако при един от Halo модулите възникне проблем, който възпрепятства оптималната му работа, системата автоматично пренасочва данните към най-близкия модул, за да предостави на потребителите безпроблемно изживяване, без да забавя скоростта на трансфер.

Бързо и лесно разширяване за още по-голямо покритие

Mesh системата Halo S12 е налична на пазара във вариант с два модула (2 Pack), но всички модели Halo работят перфектно заедно, така че за допълнително разширяване на връзката е необходимо само да добавите още една система.

Основни функции на новата Whole Home Mesh AC1200 система Halo S12:

Обединена мрежа – Благодарение на усъвършенстваната Mesh технология, Halo модулите работят заедно, за да образуват единна мрежа с едно име и парола.

Advertisement

Seamless Roaming – Връзката, предлагана от Halo, се пренасочва автоматично към най-близкия модул на системата, докато потребителите се придвижват от една стая в друга, за да гарантира най-добрия сигнал и да осигури бързо и безпроблемно сърфиране от всички свързани устройства.

Ефективно покритие за целия дом – Halo S12 (2-Pack) предлага ефективно покритие до 260 м2, осигурявайки стабилна Wi-Fi връзка за домове с от 3 до 6 стайни помещения.

Бързоскоростна Wi-Fi връзка – Halo S12 предлага бързи и стабилни връзки, със скорост до 1,167 Mbps и е съвместима с всички основни доставчици на интернет услуги, включително модемни връзки.

Най-доброто представяне за непрекъснато забавление Потребителите могат да се насладят на безпроблемни връзки и непрекъснато забавление от всички свои любими устройства. Всички устройства работят едновременно, без компромиси.

Родителски контрол – Родителите могат да наблюдават онлайн активността на децата, а работодателите могат да ограничат достъпа на персонала до различни видове съдържание, по време на работа.

Advertisement

Мрежа за гости (Guest Network): Тя позволява на посетителите да се свързват с Wi-Fi мрежата, като защитава поверителността на всички потребители. Тази функция позволява бързо споделяне на документи, без да се компрометира сигурността на данните.

Лесно и бързо инсталиране Благодарение на интуитивната уеб страница, потребителите могат да инсталират и конфигурират устройството само за няколко минути.

MU-MIMO технология – Осигурява едновременно прехвърляне на данни на множество устройства за два пъти по-бърза производителност, оптимизирайки трафика на множество връзки.

Whole Home Mesh системата Halo S12 се предлага на пазара от месец април, на препоръчителна цена от 124.90 лв с ДДС и може да бъде закупена от оторизираните партньори на марката в България.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement