Connect with us

Музика

MEXEXE издават първо CD

Avatar

Публикувано

на

mehehe

Mexexe обявиха, че са готови с едноименния си дългосвирещ албум Mexexe – дебютът на Стойко Дуков (китара и вокали), Влади Михайлов (бас китара и контрабас) и Николай Бакалов (перкусии).

Наситеният с положителен заряд и поетични нюанси албум Mexexe предлага 12 песни, в това число популярния сингъл, посветен на българската футболна легенда Христо Стоичков. Другите парчета от Мехехе са София диша (студийна и караоке версия), На nарапета, Летя (студийна и караоке версия), Волни коне, Трамвай петица, Чикирикитралала, Мехехе и Me haces volar. Всички песни от албума споделят ведрото ДНК на световната парти музика, преплетена с латино и румба нишки.

Официалното представяне на дебютния албум на Mexexe ще се състои този четвъртък в Пинг Понг Клуб Парадайс, като шоуто започва точно в 8 вечерта. Заедно със своите партньори групата е подготвила много награди-изненади за присъстващите музикални ентусиасти. Стойко, Влади и Ники ще ви очакват и ви напомнят да не забравите да вземете със себе си приятел, обувки за танци и, разбира се, доброто си настроение!

За повече информация, моля, посетете https://bg-bg.facebook.com/MexexeMusicBand.

Continue Reading
Advertisement