Connect with us

Култура

Midalidare стартира проекта „Вино с книга“

Avatar

Публикувано

на

Midalidare Gastro Pub 1

снимка: ПР

Мария Лалева, Татяна Лолова, Мария Касимова и Георги Тошев представят свои книги

От месец ноември Midalidare стартира проекта „Вино с книга“, в който популярни автори ще представят книгите си в Gastro Pub-а, след което ще разговарят с гостите. Събитията ще се случват всеки петък на месеца, а желаещите да присъстват ще трябва предварително да направят своята резервация.

„Midalidare Gastro Pub е нашето място за културни събития и амбицията ни е да продължаваме да го развиваме в тази посока. До момента сме правили филмови прожекции и срещи с екипите, създали някои от най-известните български заглавия. Имахме удоволствието да представим „Посоки“ на Стефан Командарев и „18% сиво“ на братя Чучкови, а сега допълваме и вечерите с книги. Вярваме, че те ще бъдат повече от интересни, особено с чаша хубаво вино в ръка“, споделя Лилия Гочкова, управител на Midalidare.

„Вечер с книга“ ще стартира на 6 ноември с „Живот в скалите“ на Мария Лалева, след това на 13 ноември, неостаряващата Татяна Лолова ще представи книгата си „Дневници и Делници“. На 20 ноември Мария Касимова ще гостува с „Балканска рапсодия“, а финал за месеца ще сложи Георги Тошев с „Георги Парцалев. Хамлет от град Левски“. Присъствието е само с резервации, които се приемат на 0882 030 654.

Midalidare се намира в село Могилово, което е на 200 километра от София, на 70 километра от Пловдив и на 27 километра от Стара Загора.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement