Connect with us

Музика

Mind Trips с нов сингъл през април

Avatar

Публикувано

на

AENMU076

Италианският лейбъл “Aenaria Music”, обяви датата за първия рилийз за 2017г на родната чил аут формация Mind Trips. Сингълът “Never Give Up” ще бъде издаден на 17 Април тази година. Той е първият вокален трак от новата продукция на групата. Mind Trips подновиха творческия си процес в началото на 2016 г след седем години затишие, инспирирани от присъединяването към формацията на Александра Раева (вокали). Ето какво сподели Александър (китара) за работата по новия материал:

„През 2016 поканихме Александра да поеме вокалите в Mind Trips  и за наша радост, тя откликна положително и с позитивно настроение. Присъединяването й към групата и положителната й енергия ни вдъхнови отново да излеем чувствата си в музика. Новите ни композиции имат нюанса на характерното за нас звучене, но  с много повече енергия“.

Сингълът “Never Give Up” включва оригиналния и радио варианта на трака, както и по два ремикса на Иво Гравес и Вагабонд. Той е ексклузивно продуциран от Luca Ricci.

Иво Гравес е DJ познат на феновете на електроната музика още от края на деведесте години. Неговите стилни хаус и техно сетове са добре познати и на публиката в Париж, където той се изявява дълги години, преди завръщането си в България.

Александър „Вагабонд“ Андонов – DJ със сетове както  в родните ни клубовете, така и в клубовете из цяла Европа. В края на 90-те, повлиян от срещите си с Howie B, Goldie и The Prodigy, той започва своята кариета и зад DJ-ския пулт с винили. Той е свирил редом с имена като The Freestylers, Layo & Bushwacka, Deekline, Fun Lovin’ Criminals, Propellerheads и De-Phazz,които повлияват на стила му.

Advertisement

Тийзърът на предстоящия сингъл може да чуете в официалната Facebook страница на групата:

http://www.facebook.com/MindTripsMusic

Continue Reading
Advertisement