Открийте ни и в

Lifestyle

MMTV Online отбеляза първия си рожден ден с феноменално парти

Avatar

публикувано

на

MMTV Online отбеляза първия си рожден ден с феноменално парти 145

снимка: ПР

Телевизия ММ се сбогува с телевизионния ефир през 2010 г., но шест години по-късно се завърна изцяло като дигитална медия и първата 24/7 онлайн телевизия в България. За последните 12 месеца MMTV Online се беше посветила предимно на техническа работа и разработка на идеи, но това не й попречи да организира подобаващо парти по случай първия си рожден ден.

Теренът за празненството на 14 октомври любезно осигури столичният клуб Carrusel. MMTV Online се завъртя на въртележката на ул. „Георги Сава Раковски“ 108 след като партньорите й от United Partners отбелязаха своята 20-годишнина. Веси Бонева и Светльо Къслев направиха плавен преход между двете партита, като удължиха престоя си, за да изпълнят още няколко парчета специално за рождения ден на първата музикална телевизия на България.

На партито присъстваха редица приятели и партньори на MMTV, сред които Лъчезар Сяров – бившият водещ на „Искам“ по ММ, момчетата от група NU/ANCE, които са първите артисти, станали част от букинг агенцията на ММ за български таланти, както и новите тийн любимци Тоши и Кукушев. Купонът започна с видео откъси от първия успешен сезон на MMTV Online. За една година телевизията излъчи предавания като „ММ утро“ с водещ Ася, клубното шоу “MusNight”, начело с Руми Иванова и Павел Владимиров, и рок репортажи от Тома Здравков.

MMTV Online отбеляза първия си рожден ден с феноменално парти 146

снимка: ПР

Празненството нямаше как да мине без новото лице на „Музинки“ – Ванеса. Лъчезарната водеща на музикалните новини благодари на присъстващите и им пожела да вярват и работят за мечтите си. След похапване на вкусна торта от Vanilla Kitchen партито продължи с миксовете на легендарните ди джеи от Metropolis – Стивън и Ясен Петров.

Рожденият ден на MMTV Online ги събра да пускат миксове заедно за първи път в клуб Carrusel. Двамата държаха на крака гостите до 5 ч. сутринта с помощта на DJ Боян от същия клуб. Партньорите на MMTV от хотел „Рила“, Боровец, зарадваха с награда уикенд за двама един наш фен, който взе участие в играта на нашата Facebook страница.

MMTV Online благодари на всички, които направиха празника незабравим! Пропусналите, освен да почакат за следващо парти догодина, могат също да гледат записа от партито скоро на сайта на MMTV: mmtvmusic.com. След събирането на конфети на екипа на онлайн телевизията не остава друго, освен да запретне ръкави, за да има с какво още да се похвали през 2018 г. Дотогава не забравяйте да гледате MMTV на адрес: www.mmtvmusic.com, и я следвайте във Facebook на https://www.facebook.com/MMTVMusic/ и Instagram: https://www.instagram.com/mmtvmusic/.

Реклама