Connect with us

Lifestyle

MOËT & CHANDON изпраща 2014 със стил

Avatar

Публикувано

на

MoetChandon So Bubbly Bath End of Year 2014

С Moët & Chandon краят на 2014 година ще дойде с много балончета и много стил! По своя неподражаем маниер Moët & Chandon представя „So Bubbly Bath“, лимитирано издание в тон с ежегодната традиция на марката за отбелязване на значимите моменти в края на годината. За специалния повод Moët & Chandon украсява знаковото си шампанско Moët Impérial с много вълнуващи балончета, които ще вдъхновят и развеселят най-луксозните празненства на сезона.

„So Bubbly Bath“ е празничен ритуал представящ щедра бутилка джеробом от три литра от знаковото шампанско Moët Impérial. Потопена в светеща вана пълна с изобилие от златни „балончета“, които деликатно охлаждат шампанското, бутилката е придружена от шест големи златни чаши, в които да се поднесе най-обичаното шампанско на света – така „So Bubbly Bath“ става идеалното допълнение за всяко празненство в края на тази година!

Точно както шампанското „Moët & Chandon“, лимитираното издание „So Bubbly Bath“ на марката изобилства от златни балончета, които ознаменуват със стил най-значимите на моменти в живота. Тези мехурчета оживяват празника и ни напомнят да споделим радостта от отбелязването на началото на новата година.

 „So Bubbly Bath е нашият тост, да живеем с размах и стил и да отбележим подобаващо края на 2014 г.“, казва Arnaud de Saignes, Международен директор „Маркетинг и комуникации“ на Moët & Chandon. „Неговите фини балончета са символ на жизнения характер на Moët & Chandon, който трансформира отбелязването на края на годината в незабравим и споделен празник.”

Стилът присъства и в кампанията за лимитираното издание „So Bubbly Bath“, представяща разкошните визии на италианската фотографка Илариа Орсини. Ритуалът „So Bubbly Bath“ е изящно представен в центъра на изискан апартамент, а бутилка джеробом пълна с Moët Impérial подканя партито да започне.

БАЛОНЧЕТАТА СА ОНЛАЙН И ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ

Advertisement

За да изпълни празничния период с духа на „So Bubbly Bath“, Moët & Chandon ще представи своите идеи за бляскаво празнуване – електронно ръководство по стил от А до Я – което ще сподели с любителите на шампанското по света. Достъпно от средата на ноември, това ръководство може да се намери онлайн, а празничните идеи и съвети ще бъдат споделяни през страниците на Moët & Chandon във Facebook, Twitter и Instagram, както и чрез стилен клип в YouTube, който ще може да се споделя. Краят на годината никога не е бил толкова вдъхновяващ и изпълнен с вълнуващи балончета – насладете се и споделете магията на празника с #moetmoment So Bubbly Bath!

Continue Reading
Advertisement