Открийте ни и в

Lifestyle

Moët Ice Impérial 2016: Гмурни се в лятото, потопи се в THE NOW!

публикувано

на

Moët Ice Impérial 2016: Гмурни се в лятото, потопи се в THE NOW! 141

снимка: PR

Плажове, тераси, басейни, паркове, градини… Moët Ice Impérial отново е тук и в пълна готовност да освежи сетивата ни, а лятото обещава да е диво и щастливо!
Moët Ice Impérial е първото в света шампанско, създадено специално да се консумира с лед – перфектният избор за слънчевите дни, които споделяме с приятели в най-горещите летни точки.

Шампанско с лед? Mais oui! Moët Ice Impérial нарушава “правилата” за пиене на шампанско с присъща елегантност. Няма нищо чудно и случайно в това, че именно Moët & Chandon създава този нов стил на консумация на шампанско, благодарение на дръзкия си дух и над 270-годишния си парти опит.

[media-credit id=1 align=”aligncenter” width=”640″]EVIN ICE BLANC-sm[/media-credit]

ЧУЙ THE NOW: ЛЕТНИЯТ ПЛЕЙЛИСТ НА MOËT ICE IMPÉRIAL

Тази година ще раздвижим лятото със специалния плейлист на Moët Ice Impérial – 10 свежи парчета от Sylq Studio – талантливото френско дуо, са перфектният саундтрак на лятото.

От енергичен поп до разстапящ чил-аут, плейлистът изважда най-сладкото от лятото: това е музика за слънчеви следобеди, които бавно преминават в топли вечери. Разпуснете с Dive Into THE NOW, изтанцувайте следобеда със Summertime и се порадвайте на слънцето със Summer Ice – в плейлиста на Moët Ice Impérial има музика за всеки летен момент.

СПОДЕЛИ THE NOW: MOËT ICE IMPÉRIAL Е ЗА СПОДЕЛЯНЕ С ПРИЯТЕЛИ!

Moët Ice Impérial се чувства най-добре между приятели, които живеят за момента и се наслаждават на живота с пълни шепи. THE NOW е покана да се насладим на очарованието на марката Moët & Chandon, а Moët Ice Impérial е най-добрата форма на това изживяване. Вземете голяма чаша за червено вино, налейте Moët Ice Impérial, добавете три кубчета лед и вече сте готови да раздвижите лятото.

“Лятото е толкова живо, жизнено, трептящо, това е сезонът, в който истински живеем, сезонът на THE NOW. Moët Ice Impérial улавя това усещане и пуска лятото да влезе с пускането на кубче лед в чашата,” казва Арно де Сень, Международен директор „Маркетинг и комуникации“ за Moët & Chandon. “Moët Ice Impérial е най-добрата компания за най-добрите летни #moetmoments.”

ВКУСИ THE NOW: MOËT ICE IMPÉRIAL

Moët Ice Impérial впечатлява с интензивни плодови аромати на манго и гуава, в които се вплитат нотки на нектарина, малина и цариградско грозде. Вкусът е богат, свеж и завършен, с усещане за сочна плодова салата, пленителна сладост на карамел и сладко от дюли,

преминаващ в пикантни и свежи нотки на грейпфрут и джинджифил.

Блендът намира своя съвършен баланс, когато се комбинира с лед – така изпъкват плодовите нотки, богатството и свежестта на вкуса за един неповторим момент на удоволствие.

Реклама