Connect with us

Музика

Moisey и Dexter търсят отговор на вечния въпрос: „Какво искат жените?“

Avatar

Публикувано

на

Довечера двамата ще изненадат феновете си с колаборацията „Тя“, която прави YouTube премиера в 20:00ч.

Песента е свежо RNB, но ще се хареса и на феновете на Trap музиката. Изпълнителите са запазили специфичния си стил от времето на „Знаеш ли кой видях“, като този път провокират със смесването на фолклорни и арабски елементи, с които ще щурмуват лятото.

Хумористичният привкус на текста цели да усмихне жените, които биха се припознали в него, а не да ги осмее. Момчетата могат да научат повече за същността на „горещите“ жени и да са подготвени за новите летни авантюри.

Клипът е заснет в Дубай, където по време на снимките в пустинята екипът остава без вода. В края на деня Moisey е в критично състояние, но колегите му навреме успяват да намерят „оазис“ и го спасяват като в арабска приказка.

Това не е първият общ проект на музикантите. Двамата работят от дълго време заедно, а хитовете им през последните четири години са доказателство за успешен тандем. Moisey и Dexter смятат да продължат сътрудничеството си, като продуцират проекти на други изпълнители.

Advertisement

Премиерата на „Тя“ е на 07.06.2016г., петък, в 20:00ч. в YоuTube, канала на Facing The Sun.

Повече за Dexter:

Работил е дълги години за проекти от световна величина в Дубай.

Негова авторска музика звучи в ефира на CNN пред над 2 милиарда души при откриването на най-високата сграда в света „Бурдж Халифа“.

След като се връща в България, Dexter започва да продуцира музика за българската сцена и има пръст в хитовите заглавия „Знаеш ли кой видях“, „Идеал Петрофф“, „Изгрева и залеза“, „Така да е“ и много други.

Advertisement

Неговата продукция надхвърля 40 милиона общи гледания само в YouTube.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“908″]M (2)[/media-credit]

Continue Reading
Advertisement