Connect with us

Рок/Метъл

Moonspell в специално обръщение към своите фенове

Avatar

Публикувано

на

Както знаете, култовите MOONSPELL ще гостуват у нас на 06 октомври от 19:00 часа в клуб Mixtape5, София. Събитието е по повод 15-ия рожден ден на WeRock.bg и е част от “Road To Еxtinction Tour 2016 (part V)”. В събитието участие ще вземат още  дуум/готик бандата THE FORESHADOWING  и симфометълите ELEINE.

Концертът на KAMELOT ще се проведе на 15 октомври също от 19:00 часа в клуб Mixtape5. Специални гости в събитието са AEVERIUM и WITHEM.

Вижте общата телевизионна реклама в подкрепа на двете събития:

Също така можете да видите и веселото видеообръщение, което MOONSPELL направиха към своите фенове дни преди началото на турнето:

Advertisement

 Билети и за двата концерта се  продаватексклузивно онлайн и в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили,  Technopolis,Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, Office 1 Superstore, касите на Изи Пей,  билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Бензиностанции OMV.

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни:  http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб – упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Предстои оповестяването на подробности.

Advertisement

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!

Continue Reading
Advertisement